Ők Jennifer Garner és Ben Affleck szép kamasz lányai - Violet és Seraphina anyjukkal mutatkozott
Friss fotókon mutatjuk Jennifer Garner és Ben Affleck lányait.

jennifer garner és ben affleck cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Garner és Ben Affleck a 2000-es évek álompárja voltak, első közös filmjük a Pearl Harbor, a második a Daredevil - A fenegyerek volt, utóbbi forgatásán jöttek rá, lehet, több van köztük, mint munkakapcsolat, ám akkor Garner még házas volt, Affleck pedig Jennifer Lopez párja volt. Később a két sztár rájött, hogy egymásba szerettek, hivatalosan 2004-ben vállalták fel a kapcsolatukat, rá egy év múlva összeházasodtak, hivatalosan 2018-ban mondták ki válásukat.

Amíg egy párt alkottak, családot alapítottak. Két lányuk és egy fiuk született, Violet 2005-ben, Seraphina 2009-ben és Samuel 2012-ben. A gyerekeik közül lányaik már a kamaszéveiket élik.

Jennifer Garner lányai már ilyen nagyok

A szép színésznőt a lesifotósok legutóbb két lánya társaságában fotózták le, a házi karantén idején egészségügyi sétát tettek otthonuk környékén. A kisebbik lány, Seraphina még a tündéri cicáját is megsétáltatta egy kifejezetten macskáknak gyártott babakocsiban.

Míg Violet ránézésre édesanyjára, addig Seraphina édesapjára hasonlít jobban. Szép lányai vannak az egykori sztárpárnak.

A színésznő szerencsésnek tartja magát, hogy már ilyen nagy gyermekkel rendelkezik, ezt 2020 márciusában Jimmy Fallonnak mesélte el.

jennifer garner lányai 2
Fotó: X17online.com / Northfoto

- Szerencsém van, mert a gyerekeim elég idősek ahhoz, hogy megértsék, milyen nehéz időszakot él meg a világ a koronavírus miatt, és lehet is erről velük beszélgetni. Erős csapatot alkotunk - vallotta be a sztár, majd hozzátette, három gyermekével együtt könnyen tud tanulni is, hiszen még nem jött el náluk a lázadó korszak, így a két lánya és a fia is elég nyitott mindenre.

Jelenleg online zajlik nekik az oktatás, amire Garnernek nincs panasza, gyerekei mindig megcsinálják a feladataikat. Nem tudott rosszat mondani a rendszerre. Hozzátette, mint mindenki, így ők is otthon tartózkodnak, egyedül csak sétálni mennek el a környékükön.

Angelina Jolie legkisebb lánya így hasonlít a színésznőre

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Angelina Jolie legkisebb lánya, Vivienne.

Ezt is szeretjük