Az Amerikai pite csajozógép Stiflerje volt - A valóságban félénk, visszahúzódó férfi Seann William Scott

Nehezen ment a csajozás mindenki Stiflerjének.

seann-william-scott-felenk-interju-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sean William Scott neve egybeforrott a legismertebb karakterével, az Amerikai Pite-filmek nagyszájú, vulgáris, csajozógép Steve Stiflerével. A színész ugyan nagyon hozzánőtt a szerephez, de bevallotta, hogy a való életben szemernyit sem hasonlít mindenki kedvenc Stiflerjéhez - olyannyira különböznek, hogy a sztárnak harmincéves koráig még barátnője sem volt.

A valóságban félénk és visszahúzódó

Nem mintha gondot okozott volna neki a jó külsejének és a hírnevének köszönhetően szert tenni egy csinos nőre az életében - bevallotta, hogy belső gát okozta a gondot, hiszen annyira félénk és visszahúzódó típus, hogy alig mert egyáltalán megszólítani egy lányt. Így történt tehát, hogy az első kapcsolatára 2002-ig várni kellett, amikor is rátalált a szerelem Jaime King személyében.

- Én nem vagyok olyan, mint Stifler, aminek sokszor örülök, de néha sajnálom is. Jó lett volna egy kevés a lazaságából annak idején. Viszont nekem eszem ágában sincs futni minden lány után, egyszerűen nem ilyen vagyok. Egyszerű srácnak tartom magam, komoly kapcsolatban élek, nem vagyok csélcsap - bár sokan azt gondolják rólam - mesélte korábban a The Sun magazinnak adott interjújában.

Persze eszébe sem jut rossz szemmel nézni Stiflerre a nőfaló életmódja miatt, sőt, ő egészen más karakternek látja őt, mint a legtöbb Pite-rajongó.

- Sok filmben szerepeltem már, de mindig arra gondolok, hogy azok helyett is inkább még több Amerika pite-filmet kellett volna forgatnom. Stifler karaktere annyira vagány, kicsit őrült persze, de helyén van a szíve, és mindenki szereti őt. És persze mindig megkapja a lányt. Nem mintha felnőne valaha, mint a többiek. Az fura és illúzióromboló lenne.

Szerintem a mostani Stifler kicsit kedvesebb lenne, de még mindig igazi rendbontóként viselkedne, és sokszor bedurvulna. Nem hinném, ha valaha is beilleszkedne a társadalomba, egyszerűen nem értené, miért nőtt fel mindenki körülötte - nyilatkozta a Huffington Postnak.

A visszahúzódó sztárnak annak idején még az is problémát okozott, hogy megcsókoljon egy lányt a filmvásznon. Amikor a Hoki-Koki címet forgatta Jay Baruchellel, éppen a színész aktuális barátnőjét választották női főszereplőnek, akivel Scottnak csókolóznia kellett.

- Nagyon kínos volt, azt sem tudtam, hogy csókoljak meg egy lányt kamerák előtt. És ehhez hozzájött, hogy Alison Jay barátnője volt! Nem mondanám, hogy éveztem a dolgot. Persze remekül csókolt, meg minden, de alig tudtam Jay szemébe nézni a jelenet után. Mégis mit mondhattam volna? "Amúgy jól csókol a barátnőd"?

Ráadásul végig ott volt a felvétel alatt, úgyhogy egész végig feszengtem, mert jól akartam csinálni a jelenetet, de nem akartam túlságosan belemenni a csókba, nehogy Jay félreértse. Még jó, hogy a karakterem is kicsit fura srác volt, így nem volt baj, hogy a csók is kicsit furcsára sikeredett - mesélte nevetve a Sun magazinban.

Sajnos Seann William Scott jelenleg ismét szingli státuszban van, mióta 2013-ban szakított a divatmodell Lindsay Frimodttal. Pedig majdnem az esküvőig is eljutottak: a színész 2012-ben, Valentin-napon kérte meg a párja kezét. Azóta nem is talált rá a szerelem, de persze keresi a nagy Őt - a maga tempójában.

Így néznek ki most az Amerikai pite sztárjai

Húsz év telt el az első rész megjelenése óta - nézd meg, hogy néz ki ma Jim, Michelle, Nadia, Oz vagy Stifler mamája!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük