18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Elfelejtett melltartót venni az átlátszó felső alá! Demi Moore lánya nem szívbajos
Scout Willis nem először villantotta meg bájait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore és Bruce Willis lánya, Scout Willis nem zavartatja magát, ha a bájai közszemlére tételéről van szó. A sztár lelkes élharcosa a Miley Cyrus által kitalált Free the Nipple, azaz Szabadítsd fel a mellbimbót mozgalomnak, aminek célja, hogy egy nő ugyanúgy levehesse a pólóját bárhol, akár egy férfi, anélkül, hogy bárki megbotránkozna miatta. A Rihanna legújabb lemezének megünneplésére szervezett bulira is egy átlátszó felsőben érkezett, természetesen melltartó nélkül. De nem ez volt az első, hogy a Scout villantott a nagyközönségnek, nézd meg a fotókat!

2015 legkínosabb villantásai Hollywoodból

Hollywoodban szinte minden bokor mögött lesben áll egy-egy fotós, várva, hogy mikor történik kedvenc sztárjainkkal valami megalázó. Hála a szeszélyes időjárásnak és a rosszul megválasztott ruháknak, jó néhány képpel gazdagítják a sztárvillantások tárházát. Nézd meg galériánkban az év eddigi leghíresebb villantásait!

Ezt is szeretjük