Ezt is lekapták a fotósok! Félmeztelenül sétált az utcán az ismert színésznő lánya
Scout Willis az utcán sétálgatott, mert megszűnt az Instagram-fiókja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Scout Willis azzal sokkolta a Twitter-követőit, hogy félmeztelen képeket posztolt magáról. Bruce Willis és Demi Moore csemetéje New York utcáit vette be ebben a nem mindennapi öltözetben, ezzel akart ugyanis az Instagram azon szabálya ellen tiltakozni, melynek értelmében a ledér képek miatt törölték felhasználófiókját.

Mint írta, felháborító, hogy a 21. században a mellbimbó még mindig tabu, amikor pedig mind elfogadottabb a nyilvános szoptatás, a merészen kivágott felsők. Azt is kifejtette, tudja, hogy családi háttere miatt senki sem veszi komolyan, csak egy sztárcsemetét látnak benne, aki a félmeztelen képekkel akarja felhívni magára a szülei, valamint a közvélemény figyelmét.

- Miért kellene ledérnek éreznem magam amiatt, hogy nem akartam melltartót felvenni? Nem a topless vagy melltartó nélküli viselet elfogadása mellett akarok kardoskodni. Hanem a nők azon alapvető joga mellett, hogy eldönthessék, hogyan akarják megmutatni a saját testüket - érvelt.

A színészet felé kacsintgató Willis lány a mellrák veszélyeire is igyekezett felhívni a figyelmet, ám mivel azt is keblekről készített képekkel tette, az Instagram azokat is levetette vele. Nézd meg, milyen képekkel demonstrált!

Nem nézett tükörbe?

Tallulah Willis divatblogot indított, ezt pedig egy bulival ünnepelte. Az estére egy igen érdekes szerelésben érkezett, többen meg is jegyezték, hogy ilyen ízléssel hogyan akar pont ő tanácsot adni a fiataloknak.

Ezt is szeretjük