Félreérthetetlen helyzetben kapták le a válófélben lévő színésznőt
Scarlett Johansson és Sean Penn szombaton este egymás kezét szorongatva indultak bulizni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson és Sean Penn nem viszik túlzásba a dolgokat, hiszen már hónapok óta azt pletykálják róluk, hogy titokban egy szerelmespárt alkotnak, ám ők hivatalosan a mai napig nem jelentették be románcukat.

A 26 éves amerikai színésznő és a nála mintegy 25 évvel idősebb amerikai színészt az elmúlt hónapok során több alkalommal is lencsevégre kapták már romantikusnak tűnő pillanatokban, most hétvégén azonban egyértelmű bizonyítékot szolgáltattak a kétkedőknek.

Kéz a kézben távoztak

Szombat este ugyanis együtt tették tiszteletüket a Fehér Házban a White House Correspondents' Dinner afterpartiján, ahonnan a People beszámolója szerint hajnali fél három táján távoztak.

Méghozzá kézen fogva, aminél kevésbé félreérthetően nem is hozhatták volna a közvélemény tudatára, hogy tényleg igaz a hír: együtt járnak.

A szőke bombázó egy Elie Saab által tervezett koktélruhát viselt, és tartogatott egy meglepetést is rajongóinak: korábban szőke frizuráját ugyanis vörösesbarnára színezte.

A bulvárlap értesülései szerint az este első részét testvére, Hunter Johansson társaságában töltötte, és csak később csatlakozott kedveséhez a Vanity Fair és a Bloomberg neve által fémjelzett buliban.

Nem volt sokáig szingli

Scarlett Johansson férje, Ryan Reynolds két év házasság után, tavaly decemberben adta be a válókeresetet, a fiatal szépséget pedig az azt követő januárban hozták először hírbe a lapok a kétszeres Oscar-díjas szívtipróval.

Sean Penn-nel állítólag azok után szűrte össze levet, hogy eldöntötte: ő is Haitire utazik, hogy a földrengés áldozatain segítsen, áprilisban pedig már közös joggingolás közben sikerült lekapniuk őket a lesifotósoknak.

Sőt, arról is beszámoltak, hogy teljesen titokban már össze is költöztek, ám egyértelműen, első kézből még erre sem derült fény. Most már tényleg csak az a kérdés, hogy mindezek után vajon mikor tesznek hivatalosan is nyilatkozatot?

Ezt is szeretjük