3 kérdés, amit mindig nőknek tesznek fel! Most egy pasi válaszolt rájuk
Részletek
Scarlett Johansson és Mark Ruffalo fordított interjún vettek részt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi színésznők közül többen is csatlakoztak már az Ask Her More kampányhoz, melynek lényege, hogy arra szólítják fel az újságírókat, ne csak a ruhájukról és a diétás trükkjeikről kérdezzék őket, hanem - csakúgy, mint férfi kollégáikat - a szerepről és egyéb fontos dologról.

Scarlett Johansson - a Fekete özvegy megformálója - az első Bosszúállók-film promóciós körútján is ezen dühöngött, mert szerinte a Vasember, azaz Robert Downey Jr. kapta mindig a lényegi kérdéseket, neki pedig nem jutott más, mint a "sok zöldség".

Erre reagálva most a Bosszúállók: Ultron kora jelenleg folyó interjúdömpingjében a brit Cosmopolitan újságírója csavart egyet a beszélgetésen, és a vele szemben helyet foglaló Scarlett Johanssonnak tette fel a tipikusan férfi színészeknek szóló kérdéseket, míg kollégáját, a Hulkot játszó Mark Ruffalót a nőknek szóló kérdésekkel bombázta.

Fordított interjú a Bosszúállókkal

Ahogy a hatperces interjú során látszott, a színész kicsit zavarba is jött a felszínes kérdésektől, kolléganője viszont kifejezetten élvezte, hogy végre nem kellett egy szót sem szólnia sem a ruhájáról, sem arról, viselt-e bugyit a testre feszülő kosztümje alatt.

Helyettük viszont elmesélhette, hogy egy tehetséges kaszkadőr hölgy játssza helyette a legveszélyesebb jeleneteket - akivel már korábban is több alkalommal dolgozott együtt -, így a karaktere tulajdonképpen egy csapatmunka eredményeképpen lett olyan, ahogyan a filmben is látható.

Továbbá arról is kifejthette a véleményét, azért kedveli az általa alakított Fekete özvegyet, mert nehezen hajt fejet ugyan mások előtt, ugyanakkor rendkívül őszinte.

Scarlett Johansson Fekete Özvegyként - most nem tudtuk meg, visel-e alsóneműt
A színész arcán a pontok abban segítenek, hogy Hulk karaktere élethűbb legyen a számítógépen

Mark Ruffalo viszont a következő három kérdéssel szembesült: mit fog viselni majd a londoni premieren, melyik a kedvenc póza a vörös szőnyegen, illetve van-e valamilyen speciális diéta, amit a forgatás során követett.

A 47 éves színész készségesen el is mondta, ezúttal egy Burberry öltönyt választott, ami anyagát tekintve a szokásos öltönyanyag, ám nem a klasszikus fekete, hanem éjkék színben. Ami a kedvenc pózát illeti, a csípőre tett kéz mindenképpen beválik, ugyanakkor a lányoknál látta a hátulról előrefordulós, ajakbiggyesztős pózt, lehet, hogy a végén ő is kipróbálja.

Az étkezésével kapcsolatban pedig annyit árult el, nincs semmilyen diéta, amit követett volna, ehhez a szerephez erre nem volt szükség.

- Az esetek túlnyomó többségében egy testhezálló kezeslábast viselek (Hulkká alakulása számítógépes trükkök segítségével történik - a szerk.), amit én csak úgy hívok, férfiatlanító kezeslábas - jegyezte meg nevetve.

Mindehhez hozzátette, edzőterembe nem nagyon szeret járni, csak néhány felülést csinál, illetve a fegyencedzést igyekszik beiktatni a mindennapjaiba.

Ezt is szeretjük