19 évesen öngyilkos lett az egykori gyereksztár! Tegnap történt a tragédia
Részletek
Sawyer Sweeten néhány hét múlva lett volna 20 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírek szerint április 23-án, csütörtökön öngyilkosságot követett el Sawyer Sweeten, akit a nézők leginkább a Szeretünk, Raymond című sorozat révén ismerhetnek.

Geoffrey Barone megformálója Texas államban élő családjához látogatott haza, amikor főbe lőtte magát a verandán.

- Ma reggel borzalmas tragédia történt a családunkban. Fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett testvérünk, barátunk és fiunk, Sawyer Sweeten öngyilkos lett. Már csak hetek választották el a 20. születésnapjától - állt nővére, Madylin közleményében.

Korán kezdte a szakmát

Sawyer Sweeten már 16 hónapos korától dolgozott reklámfilmekben, 2000-ben, ötéves korában bukkant fel először filmen, de ismertté a Raymond-sorozattal vált.

Az 1996-tól 2005-ig forgatott szériának állandó szereplője volt, csakúgy, mint nővére, valamint ikertestvére, Sullivan.

A 15 Emmy-díjas sorozat befejezése után visszavonult a filmezéstől, a három testvérből csak nővére folytatta a színészi munkát. Utoljára együtt 2010-ben jelentek meg a TV Lands Awards gáláján.

A sorozat idején
2010-ben
Idén márciusban

- Csodálatos és kedves kölyök volt, tele energiával, bármit is csinált. A szívem szakad meg érte, együtt érzek a családjával és a barátaikkal ebben a nehéz és fájdalmas időszakban - nyilatkozta a hír hallatán a Szeretünk, Raymond egykori címszereplője, Ray Romano.

Szomorú sorsú gyereksztárok

Nem Sawyer Sweeten az egyetlen, aki fájdalmasan fiatalon hunyt el az egykori gyereksztárok közül. Nézd meg az összeállítást!

Ezt is szeretjük