Alaposan meghízott a Dallas ifjú szívtiprója, Sasha Mitchell
Sasha Mitchell egykor modellből lett filmsztár, kilói szaporodásával azonban megkopott a népszerűsége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók bizonyára emlékeznek, a nagysikerű Dallas sorozaton a nyolcvanas évek vége felé látványos vérfrissítést hajtottak végre.

Azaz a kissé öregecske stáb mellé csábos fiatal színésznőket és vonzó sármőröket raktak, akik természetesen a főszereplők eleddig nem ismert múltjából bukkantak fel hirtelenjében.

Így került 1989-ben - Jockey Ewing törvénytelen fiaként - az akkor 22 éves Sasha Mitchell is a szériába, és maradt is egészen az utolsó évadig.

Modellből tévésztár

A kissé bamba képű szívtipró valószínűleg sok hölgynézőt ültetett a tévéképernyők elé, akik némiképp unták már Bobby-t és Cliffet, nem véletlenül futott még három évig a sorozat - és mindeközben Mitchell népszerűsége is nőttön nőtt.

Természetesen az egykori Calvin Klein-modell színészi tehetsége nem verdeste az egeket, de csinos pofijának köszönhetően a kilencvenes években gyakran találkozhattak vele rajongói.

Szerencséjére a Kickboxer-filmekben nem is igazán kellett megszólalnia, anélkül is le tudta taekwondózni a rosszfiúkat, emellett pedig a dallasos Bobby-val, azaz Partick Duffy-val szinte elválaszthatatlanok lettek.

A Dallas 1991-es befejeztét követően ugyanis rögtön belevágtak az Egyről a kettőre című családi szitkomba, ahol Duffy karakterének testvéreként, a butuska, ám jólelkű Cody Lambertként majdhogynem önmagát adhatta. De csak majdnem.

1996-ban ugyanis kidobták a sorozatból családi erőszak miatt - bár, hogy pontosan mi történt, nem tudni. A 42 éves Mitchell mindenesetre ragaszkodik ahhoz az állításához, hogy felesége drogfüggősége miatt borult ki.

Négy gyereke van

Akárhogy is, ezt látszik igazolni, hogy a kövekező évben elvált nejétől, Jeannette Denise-től, négy közös gyermeküket pedig azóta egyedül neveli, exének csupán korlátozott láthatást engedélyezett a bíróság.

Az események azonban láthatólag megviselték, az egykori szívtipró és aktív sportember hízásnak indult, arca megereszkedett - ráadásul a karrierje is megfeneklett. Filmjeit általában csak videón adják ki, az utóbbi időben pedig csupán néhány sikeres sorozat, mint a J.A.G. vagy a Vészhelyzet epizódszerepében csillogtathatta meg fogsorát.

Ezt is szeretjük