6 hónapja szült! Nem félt megmutatni csodás alakját az NCIS bombázója
Sasha Alexander hamar visszanyerte karcsúságát kisfia születése után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Sasha Alexander neve talán még nem mond sokat a hazai közönség számára, bájos arca ismerős lehet a bűnűgyi sorozatok kedvelőinek, hiszen a Született detektívekben vagy az NCIS - Tengerészeti helyszínelőkben is láthatjuk.

A 38 éves színésznő ugyanakkor a filmvásznon is bemutatkozott már, 2008-ban Az igenemberben láthattuk, tavaly pedig a Coming & Going című filmet forgatta.

Sophia Loren az anyósa

Karrierje mellett a magánélete is példásan alakul, évek óta boldog kapcsolatban él Sophia Loren fiával, Edoardo Ponti rendezővel.

2007-ban össze is házasodtak, bár kislányuk, Lucia Sofia már egy évvel korábban megszületett.

A tündéri csöppségnek pedig nem kellett sokáig várni az öcsire, hiszen 2010 decemberében Leonardo Fortunato is világra jött.

Bár a csöppség még féléves sincs, híres mamája máris visszanyerte tökéletes alakját - erről a Sophia Loren tiszteletére Beverly Hillsben rendezett gála résztvevői is meggyőződhettek.

Két gyerek után is bombázó

A sztármami testre simuló, karcsúsított szürke ruhát viselt, melyben kirajzolódtak nőies formái, ugyanakkor láthatóan egy deka felesleg sem maradt rajta a szülés után.

Dekoltázsa is meglehetősen merész volt, ám szégyenkezésre mégsem lehetett oka, hiszen úgy tűnik, azon szerencsés kivételek közé tartozik, akik szoptatás után is bátran vehetnek fel kivágott ruhákat.

Sasha Alexander egyébként kisfia születése után nem csak alakját nyerte vissza gyorsan, de a képernyőre is hamar visszatért, hiszen már februárban forgatni kezdte az NCIS legújabb epizódjait.

Ezt is szeretjük