Udo Brinkmann még ma is nagyon sármos - Képeken a 60 éves Sascha Hehn
A klinika szépfiúja megőrizte férfias sármját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as években a fél ország szerelmes volt a Fekete-erdei Klinika Udo Brinkmannjába, Sascha Hehnbe.

A magyar lányok és asszonyok elgyengülten figyelték hétről hétre a fiatal szőke orvos életének alakulását, ami nem csoda, hiszen Sascha Hehn még most, 60 évesen is nagyon sármos.

A klinika szépfiúja volt

Udo ráadásul igazi rosszfiú volt a sorozatban, aki nem vetette meg a gyönyörű nőket és a szép autókat sem. Természetesen az ő életébe is eljött a nagy szerelem, Elke nővér személyében, akivel számos bonyodalom után, a széria végére végül csak összeházasodnak.

Sascha 1954-ben született Münchenben. Édesapja szintén színész volt, így voltaképpen belecsöppent a színjátszásba. Már ötévesen tévéfilmben szerepelt, és annyira felkapta a szakma, hogy a gimnáziumi tanulmányait be sem fejezte.

A '70-es években furcsa fordulatot vett a karrierje, a játékfilmekről áttért a felnőttfilmekre. Ezután Udo gyakorlatilag szexszimbólumnak számított hazájában.

Karrierjében az igazi áttörés a Klinikával érkezett, majd néhány évvel később az Álomhajó kapitányaként kapott szerepet, amit szintén nagyon jól fogadott a nézőközönség. 1994-ben újra televíziós doktornak állt, ekkor dr. Markus Merthin nőgyógyászt alakította.

Néhány éve Sascha inkább szinkronszínészként tevékenykedik. Kevesen tudják, de a német verzióban ő adta Shrek, a nagy zöld ogre hangját a széria mind a négy részében.

Ezt is szeretjük