Friss! Megszületett az ismert sorozatsztár kislánya
A bájos színésznő és párja türelmetlenül várták már a kicsi érkezését.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogy arról már több alkalommal hírt adtunk, Sarah Michelle Gellar színésznő és párja, Freddie Prinze Jr. nyara idén különösen nagy izgalomban telt, hiszen a szimpatikus sztárpár első gyermekét várta.


Nos, a legfrissebb információk szerint vége a várakozásnak, hiszen a People úgy tudja, szeptember 19-én megszületett végre közös kislányuk, akit Charlotte Grace névre kereszteltek.

Első gyerkőc a Prinze családban

A 32 éves színésznő a magyar nézők számára leginkább a Buffy, a vámpírvadász filmsorozat bájos és harcias diáklányaként lehet ismerős. Férje - 2002-ben házasodtak össze - pedig szintén színész, ennek is köszönhető, hogy annak idején összejöttek.

Megismerkedésük ugyanis az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmhez köthető, melyben mindketten szerepeltek.

Ugyan akkoriban még más-más párral éltek, de aztán lassan rá kellett jönniük, az ég is egymásnak teremtette őket, így eljegyzés után össze is házasodtak. Azóta már hét éve élnek boldog szerelemben, sőt, Gellar 2007-ben hivatalosan is felvette férje nevét.

Sokoldalú szépség

A számos magazin szavazásán a legszexisebb sztárok közé választott szőkeség egyébként nemcsak színésznőként tevékenykedik, egyebek közt lelkes támogatója a mellrák elleni küzdelemnek, és tagja a CARE társaságnak, mely a világméretű szegénység megakadályozására igyekszik lépéseket tenni.

A kis jövevény világra jötte után valószínűleg most egy ideig legfontosabb gondja és öröme a család lesz majd, de a rajongói bizonyára türelmetlenül várják, mikor láthatják majd viszont a vásznon.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami hamarabb eljön, mint számítanának rá, hiszen a sztár már terhesen forgatta a Wonderful Maladys című vígjátékot. Párja pedig jelenleg a 24 sorozat nyolcadik évadában szerepel.

Ezt is szeretjük