Ijesztő! Sarah Jessica Parker keze egy zombié is lehetne
Leleplező fotóval
Sarah Jessica Parker rémisztő kézfeje pontosan olyan, hogy felbukkanhatna egy horrorfilmben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parkert április 26-án, hétfőn kapták lencsevégre New Yorkban, ahol a 45 éves amerikai színésznő egészen jól nézett ki, leszámítva egyetlen apróságot. A Szex és New York című sorozat sztárjának kézfeje ugyanis ijesztően csúnya volt, mintha csak egy horrorfilm zombijának az inas és eres végtagját látnánk.

A népszerű sorozat alapján azt hihetnénk, hogy a háromgyerekes sztármami élete a divat körül forog, ám Parker tavaly bevallotta az OK! magazinnak adott interjújában, hogy a mindennapok során egyáltalán nem az öltözködésére fókuszál.

Nem vásárolgat túl gyakran

- Úgy öltözködöm, mint a többi anyuka: gyorsan, és közben reménykedem abban, hogy nem hozom zavarba a fiamat. Őszintén szólva csak ez érdekel. Biztos vagyok benne, hogy sok embernek csalódást okozok, de a fiam fontosabb ennél. Persze mindig is szeretni fogom a csinos ruhákat, de nagyon régóta nem vásároltam már, mert inkább kölcsönzöm az estélyiket - mesélte a színésznő.

A róla készült fotót látva igaznak tűnik fenti nyilatkozata, hiszen Sarah Jessica Parker valóban nem olyasféle extravagáns öltözékben vágott neki New Yorknak, mint azt a sorozatban megszokhattuk. Ami pedig a sminket illeti, őszintén beismerte azt is, hogy bizony a szépségápolás sem éppen az erőssége.

Nem tud sminkelni

- Bevallom, egyáltalán nem vagyok jó a sminkelésben. A való életben nem is nagyon sminkelek, mivel nem nagyon van rá időm, és amúgy sem az erősségem. Nem is tudnám kifesteni magam, hiszen fogalmam sincs róla, hol és hogyan kezdjem el - osztotta meg titkát a People magazin olvasóival.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick közös gyermeke 2002-ben született, tavaly pedig egy béranya ajándékozta meg őket egy ikerpárral.

A sajtó részéről sokan elítélték ezért a sztárpárt, a legfrissebb hírek szerint azonban a színésznő nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy újabb csöppséggel bővül majd a családjuk.
Ezt is szeretjük