Borzalmasan csúfak Sarah Jessica Parker karjai

A színésznő keményen küzd az öregedés ellen, ám úgy néz ki, hogy a csatát kezdi elveszíteni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már hónapok óta pletykáltak arról, hogy lesz folytatása a Szex és New York mozifilmnek, mire a stáb idén februárban az izgatott rajongók legnagyobb örömére bejelentette, valóban jön a második rész. Augusztusban el is kezdődött a forgatás, a romantikus komédiát a tervek szerint 2010 májusában kezdik majd vetíteni a mozik.


Sarah Jessica Parkert a közelmúltban örökítették meg az egyik jelenet felvétele közben. A 44 éves amerikai színésznő első pillantásra elbűvölően fest elegáns ruhájában - ám a látszat csal.

Érdemes ugyanis közelebbről szemügyre venni eres-izmos karjait - meglehetősen ijesztően festenek a túlzásba vitt edzésnek köszönhetően.

Mindent a fiatalságért

Parker azonban nyugodt lehet, karjai egyelőre korántsem néznek ki olyan csúfan, mint Madonnáé, melyeket egy kiöregedett, szottyadt bokszoló is megirigyelhetne.

Azért van egy közös vonásuk: mindketten megszállottan küzdenek azért, hogy fiatalon tartsák magukat - az önsanyargató diéta, a szépészeti beavatkozások és a megterhelő edzések egyaránt fellelhetők arzenáljukban.

Habár a világhírű sorozatsztár sosem ismerte be, hogy bizony ő is plasztikáztatott, műanyagszerű arcán meglátszik a botoxkezelések és ráncfelvarrások eredménye.

Sarah Jessica Parker mosolyában nem véletlenül nem maradt semmi természetes - a róla készült fényképeket elnézegetve olybá tűnik, mintha nem is őt, hanem valamelyik viaszbábu-hasonmását látnánk.

Ezzel a ténnyel persze számolniuk kell azoknak a hírességeknek, akik képtelenek beletörődni, hogy előbb-utóbb mindenki megöregszik, és ahelyett, hogy méltósággal néznének szembe korukkal, mindenféle beavatkozásnak vetik alá magukat.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ennek pedig idővel meg kell fizetniük az árát, a megszépülés ugyanis a legtöbb esetben megcsúfulással ér véget.

Ezt is szeretjük