Élő adásban szólalt meg Diana hercegnő bizalmasa! Ezt mondta el a nézőknek
Sarah Ferguson a kamerák előtt beszélt Diana hercegnőről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Ferguson szerdán a The Meredith Vieira Show-ban vendégeskedett, ahol nyíltan beszélt Diana hercegnőről, valamint Katalinék házasságáról is.

András herceg egykori felesége elmondta, Diana hercegnő a legkedvesebb, legviccesebb nagymama lenne, és György herceg biztosan szerencsés lett volna, ha mellette nőtt volna fel.

Ő lenne a legjobb nagymama

- A legjobb nagymama lenne, akit csak el lehet képzelni, pusztán azért, mert annyira szerette a fiúkat, hogy bármit megtett volna értük. Mindig is büszke volt rájuk, és arra, amit elértek - mondta.

Az 55 éves hercegné Katalin és Vilmos házasságáról is vallott, elmondta, példaértékű az a szeretet és tisztelet, ami a herceg és felesége között van.

- Egyszerűen hihetetlen Vilmos és Harry is, Katalin pedig csodálatos. Telve vannak jósággal, és Diana ezt mindig is fontosnak tartotta. A tökéletes család példái ők, Vilmos és Katalin őrülten szerelmesek egymásba, és ezzel a szeretettel veszik körbe Györgyöt is, akit egyszerűen meg kell zabálni, annyira aranyos - mondta.

Az interjú során nem szeretett volna beszélni a volt férjét érintő botrányról. András herceget azzal vádolják, hogy többször is szexuális kapcsolatot létesített egy fiatalkorú lánnyal.

Fergie csak annyit fűzött hozzá, hogy az egyik legjobb embernek tartja Andrást, nagyszerű apa és az ő legjobb barátja. Szerinte csak rágalmazzák volt férjét azért, hogy egy percnyi hírnevet szerezhessenek maguknak.

Ezt is szeretjük