Az 59 éves Sarah Jessica Parker átlátszó ruhában forgatott: melltartót is villantott

Még mindig elképesztően állnak a színésznőnek Carrie Bradshaw vagány ruhái.

Sarah Jessica Parker átlátszó ruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker újra belevetette magát a legendás sorozat folytatásának forgatásába. Az És egyszer csak... harmadik évadában is extrém ruhákat húz majd magára Carrie Bradshow karaktere.

Sarah Jessica Parker átlátszó ruhában

Kivételesen most nem egy olyan hírességről van szó, aki a vörös szőnyegen villantott. Sarah Jessica Parker a mindig extravagáns és stílusos, egyben merész Carrie Bradshow bőrébe bújt ismét, és a forgatáson átlátszó ruhában fotózták le - szúrta ki a Page Six.

A Szex és New York folytatásának első évadát még 2021 végén mutatták be, a második pedig 2023 júniusában debütált. A nagy sikerekre való tekintettel már javában dolgoznak az És egyszer csak…! harmadik évadán is, a rajongók legnagyobb örömére.

Sarah Jessica Parker talán a megszokottnál is merészebb kollekciókat ölt majd magára ebben a szériában is, legutóbb például átlátszó ruhában villantott sötét melltartót a forgatások alatt. Az 59 éves színésznő elképesztően jól nézett ki áttetsző fűzős ruhájában, melyet egész rózsák tettek még elegánsabbá és különlegesebbé.

A rajongók sem hagyták szó nélkül megjelenését: „Ha a melltartója nem látszik, akkor nem is él” - írta karakteréről valaki a sorozat egyik Instagram-oldalán, mire egy másik hozzászóló ezt válaszolta: „Egy dolog, amit Carrie biztos, hogy meg fog tenni, hogy megmutatja azt a melltartót.”

A Szex és New York Charlotte-ja smink nélkül szelfizett, miután a rajongók a plasztikája miatt cukkolták

Kristin Davis természetes megjelenését imádták a kommentelők.

Elolvasom

Képek: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük