Ez gyors volt! 2 év után hozzáment szerelméhez az ismert színésznő
Sara Rue színésznő másodszorra ment férjhez, választottja egy jóképű tanár, Kevin Price.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasz az esküvők szezonja - nincs ez másképp Hollywoodban sem, sorra érkeznek is a hírek a sztárok házasságkötéséről, a fotók a fényűző ceremóniákról és a szebbnél szebb mennyasszonyokról.

Az Agymenők vígjátéksorozat vörös bombázója, Sara Rue és tanár vőlegénye, Kevin Price is a napokban mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Tengerparti esküvőt tartottak

A 32 éves színésznő és párja a kaliforniai Bel Air Bay Clubban tartották az esküvőt, maga a ceremónia egy virágokkal díszített kerti pavilonban zajlott.

A romantikus eseményre száz vendég - családtagok és közeli barátok - kapott meghívást, de a US Weekly magazin tudósításának köszönhetően a szélesebb közönség is részese lehetett a sztárpár boldogságának.

Amint az a fotókon is jól látszik, a formás színésznő csodásan festett pánt nélküli, elefántcsontszínű menyasszonyi ruhájában, fehér virágokkal a hajában. Vőlegénye szürke szmokingban esküdött, melyet egy bohókás nyakkendővel tett egyedivé.

A kikötőhöz közeli helyszín és a tenger csodás hátteret adott az esküvőnek, melyet a kaliforniai időjárásnak köszönhetően a szervezők teljes egészében a szabadban vezényeltek le.

Másodszorra állt oltár elé

A menyasszony és a vőlegény az Everlasting Love dallamára sétáltak végig az oltárig, majd igazi zsidó szertartás vette kezdetét hupával, pohártöréssel, zenével és össztánccal.

- Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan kedves, vicces és okos férfit találtam magamnak, mint Kevin. Sose voltam boldogabb - lelkendezett a bájos menyasszony, aki egyébként nem véletlenül nem fehérben esküdött.

Rue ugyanis már volt egyszer férjnél, 2001-ben a producer-rendező Mischa Livingstone-nal kötötte össze az életét. A pár hat évig élt együtt, házasságuk 2007-ben ért véget.

A színésznő és újdonsült férje egyébként két éve alkotnak egy párt, de kapcsolatukat nem kötötték a sajtó orrára. Sara egyébként az elmúlt években 22 kilótól szabadult meg, nemcsak férjet, de egy új munkát is szerzett magának: háziasszonya lett a Shedding for the Wedding című esküvős valóságshow-nak.

Ezt is szeretjük