Végre bevallotta! Saját neméhez vonzódik Sara Gilbert színésznő
Sara Gilbert amerikai színésznő a múlt héten egy sajtótájékoztatón jelentette be hivatalosan, hogy leszbikus.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a mai napig nagyon sok híresség tartja titokban a közvélemény előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Ez teljességgel érthető is, hiszen a homofóbia miatt sokan képtelenek egy ilyen tényhez toleránsan viszonyulni.

Ennek ellenére akadnak olyan sztárok, akik bátran felvállalják másságukat. Néhány napja például Sara Gilbert jelentette be a Television Critics Association sajtótájékoztatóján, hogy leszbikus - vallomásával pedig sokakat sikerült meglepnie.

Csak éli az életét

- Ez egy egészen új világ számomra. Nem vagyok szakértője a témának, nem elemzem ezeket a dolgokat, egyszerűen csak élem az életem - osztotta meg gondolatait a nyilvánossággal a 35 éves amerikai színésznő, és azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem aggódik amiatt, hogyan fogadják majd bejelentését.

- Nem hiszem, hogy bevallani a másságot probléma lenne. Én sosem abból a szemszögből közelítettem a dolgokhoz, hogy valaki vállalja-e, vagy sem. Vagyok, aki vagyok, és ha ez a téma megfelelő helyen kerül szóba, őszintén beszélek majd még erről - nyilatkozta Sara Gilbert.

Évek óta él boldog párkapcsolatban

A Roseanna című sorozat egykori sztárja 2002 óta él boldog párkapcsolatban kedvesével, Allison Adler producer-forgatókönyvíróval, ennek ellenére hivatalosan csak most vállalta fel, hogy a saját neméhez vonzódik.

A sztárpár két gyermeket nevel közösen: fiuk, a 2004-ben született Levi Hank vér szerinti édesanyja Adler, míg Sawyer nevű lányuknak Gilbert adott életet 2007-ben - az apák kilétét értelemszerűen homály fedi.

A bejelentés időpontja nem lehet véletlen, hiszen Sara Gilbert a közelmúltban kapta meg a hamarosan induló The Talk című beszélgetős műsor egyik házigazdájának szerepét Julie Chen, Sharon Osbourne, Holly Robinson Peete, Leah Remini és Marissa Jaret Winokur oldalán.

Ezt is szeretjük