A finn miniszterelnöknő mély dekoltázsa ellopta a show-t: Sanna Marin nem viselt felsőt blézere alatt
Sanna Marin kapott hideget és meleget is a finn polgároktól.

sanna-marin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sanna Marin 2019 decemberében lett Finnország miniszterelnöknője, így lassan egy éve, hogy betöltötte pozícióját. Ezzel ő lett a világ legfiatalabb kormányfője, hiszen 34 évesen lépett hivatalba, novemberben ünnepelheti 35. szülinapját.

A finn Trendi magazin készített vele egy nagy interjút, illetve egy fotózásra is felkérték őt. Az elkészült felvételekre sokan felkapták a fejüket.

Sanna Marin egy magazin kedvéért pózolt

Az egyik fotón Sanna Marin csak a blézerét és a nadrágját viselte, felsőt viszont már nem viselt a kabátja alatt, csak egy szép nyakláncot, amit a Kalevala finn ékszergyártó tervezője készített el. Sokaknak nagyon tetszett a felvétel, a magazin Instagram-oldalára több pozitív komment is érkezett: "Nagyszerű példakép, és ez a megjelenés egy teljesen új szint, annyira gyönyörű!" "Gyönyörű az az ékszer, szépen megtervezték! Jó látni, hogy a miniszterelnöknő finn márkát választott." "Lenyűgözően fest" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Mások viszont bírálták, hogy elvállalt egy ilyen fotózást: "óóó... szóval most már modellkedik is, érdekes", "sokat elmond a politikájáról, hogy címlaplánynak áll", "úgy tűnik, ezzel a miniszterelnöknő csak még nagyobb nyilvánosságra és bevételre törekszik", "egy Angela Merkelt azért nem tudnék így elképzelni, ahogy egy női politikust sem, ez már azért kicsit sok" - fogalmazták a kritikusok.

Többen a védelmébe léptek, úgy vélik, sajnos a mai napig van egy erős kettős mérce a a férfi és a női politikusok között: "ha a férfiak szaunáznak vagy buliznak, és úgy fotózzák le őket, senkit nem érdekel. Amikor viszont egy nő elvállal egy ilyen fotózást, ráadásul a képek azt sugározzák róla, hogy gyönyörű és erős, nem mellesleg egy népszerű finn ékszermárkát visel, egyből mindenki összezavarodik" - fogalmazta egy kommentelő.

Az interjúban kendőzetlen őszinteséggel kifejtette, az elmúlt tíz hónapja mennyire bonyolulttá tette hétköznapjait.

- Egyértelmű, hogy ez az utóbbi pár év rányomta a bélyeget sok mindenre. A munkám nem hétköznapi, és az életem sem mondható normálisnak, sok szempontból nehéz a helyzetem - fogalmazta, majd hozzátette, gyakran vissza kell fognia az érzelmeit, de ettől függetlenül a benne keletkező feszültség halmozódik továbbra is.

Világhírű politikusok fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Hillary Clinton, Angela Merkel vagy éppen Vlagyimir Putyin.

Ezt is szeretjük