"Hát ez nevetséges!" Őt választották idén a világ legszebb nőjének
Így reagált Sandra Bullock
Sandra Bullock kissé értetlenkedve fogadta a hírt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A People magazin április 22-én, szerdán hirdette ki, 2015-ben melyik híresség lett a világ legszebb nője.

Ezúttal az 50 éves Sandra Bullockra esett a választásuk, aki olyan, nálánál sokkal fiatalabb sztárokat előzött be, mint Shay Mitchell színésznő, Meghan Trainor énekesnő vagy Gigi Hagid modell.

Ráadásul a gyönyörű színésznő történelmet írt, hiszen eddig ő a legidősebb híresség, akinek ezt a kétségkívül hízelgő címet adományozták. Nem mintha Sandra Bullock annyira elalélt volna az örömtől, amikor a magazintól felhívták a hírrel.

Nem a külső szépség fontos a számára

- Na, nem már. Hát ez nevetséges! - voltak az első szavai, amelyekkel reagált a telefonhívásra. Természetesen később azért megtisztelőnek vélte, hogy a magazin őt választotta a világ legszebb nőjének, ugyanakkor Sandra Bullock hangsúlyozta, számára az anyaság hozta meg mindazokat az értékeket, amelyek a legfontosabbak az életben.

- Az igazi szépség nem hivalkodik. Különösen Hollywoodban nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy az ember így vagy úgy nézzen ki. De nem, a szépség nem ez. Sokkal inkább az, ha valaki jó ember, jó anya, főz egy jó ebédet, vagy maga elé enged valakit sorban, amikor látja, hogy annak sietős a dolga. Azok az emberek, akiket én leggyönyörűbbnek találok, éppen azok, akik a szépségük érdekében nem tesznek semmi különöset - mondta.

Ezt is szeretjük