Sandra Bullock: „Mielőtt pucérra vetkőztem, alaposan leittam magam”
Sandra Bullock nem szokott pucérkodni, ezért józanul nem tudott nekivetkőzni a Nászajánlat forgatásán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock nem az a fajta színésznő, aki meztelen bájaival próbál dobni filmjei nézettségén. Legalábbis ezt gondoltuk mindaddig, míg a 45 éves szépség le nem dobta ruháit legutóbbi romantikus vígjátéka, a Nászajánlat kedvéért.

Persze igyekeztek mókásra venni a figurát, és arra is ügyeltek, hogy a színésznő bájai mindvégig takarásban maradjanak, de azért nyilvánvaló volt az igyekezet, hogy a negyvenen túli Bullockot ellenállhatatlanul szexinek állítsák be.

Ez korábban ruhában is ment neki, ám úgy tűnik, most már nem volt elég a sejtetés.

Van drámai érzéke

Mindenesetre a színésznő, akit egyébként szerepéért az idei Golden Globe-ra is jelöltek, még mindig a forgatás hatása alatt lehet.

A Starpulse újságírójának ugyanis nemrég bevallotta, azért nem sikerült ám olyan egyszerűen megszabadulnia a textiltől.

- Egészen megrémisztett, hogy ruha nélkül kell megmutatnom magam. Így aztán alaposan leittam magam, mielőtt pucérra vetkőztem -  mesélte.

Csókszor csók

Ennek a szemérmességnek némiképp ellentmond legutóbbi nyilvános viselkedése, amikor is a 2010-es Critics Choice Awards gálán - ki tudja, miféle dramaturgiai ötlettől vezérelve - nyelves csókkal illette Meryl Streepet. Sőt, állítása szerint újra megtenné ezt - a legszívesebben egy közös filmben - az Oscar-díjas színésznővel.

Egyébként nem véletlenül állt egy színpadon Streeppel: megosztva kapták ugyanis a legjobb színésznőnek járó díjat. Hatvanéves kolléganője a Julie & Julia - Két nő, egy recept főszerepének - szokás szerint - bravúros eljátszásáért, Bullock pedig a The Blind Side című drámában nyújtott alakításáért.

Ezért végül hazavihette a Golden Globe-ot a január 15-én megtartott ceremóniáról.
Ezt is szeretjük