Újabb piszkos titkok derültek ki Sandra Bullock férjéről
Úgy tűnik, Sandra Bullock férjének, Jesse Jamesnek szexuális kalandjairól mindenki tudott, csak a neje nem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az az igazság, a nagyvilág már az elejétől furcsa párnak tartotta Sandra Bullockot és öt évvel ifjabb férjét, Jesse Jamest. Ám a bájos - és gazdag - színésznő olyan nagy szerelemmel ragaszkodott motorszerelő kedveséhez, hogy az ember elfeledkezett az előítéleteiről, és hitte, nem szabad csupán a külső alapján végkövetkeztetéseket levonni.

Ezért is volt olyan fájdalmas a rajongóknak, amikor nemrég kiderült, a férfinek szeretője volt - merthogy pontosan ezt a viselkedést várták tőle a kétkedők.

Szeretők a netről

A botrány egy Michelle McFee nevű tetkómodell miatt robbant ki, aki azt állította, 11 hónapig rendszeresen ágyba bújt a pasassal.  Bár James rögtön nyilatkozatban kért elnézést feleségétől és gyermekeitől a történtekért - aminek persze 90 százaléka koholmány -, Bullock rögtön elköltözött tőle.

És hogy nem is fog egyhamar visszaköltözni, arról a további hírek gondoskodnak. Először arra derült fény, Jesse James rendszeresen szedett fel nőket mindenféle internetes ismerkedőoldalon, majd szemtelenül saját motorboltjába beszélte meg velük a randit.

Állítólag a Los Angeles-i West Coast Choppers alkalmazottai mind tudtak a férj kilengéseiről, csak éppen a színésznőnek felejtettek el szólni.

Az exfeleség is kitálal

Ezután pedig megszólalt a 40 éves férfi exneje, Janine Lindemulder is, akitől nemrégiben elperelte közös kislányukat. A zűrös múltú hölggyel csupán egy évig élt együtt a motor- és nőbarát férfi, de már akkoriban sem tudott lakatot tenni a gatyájára.

- Jesse megrögzött félrelépő. Sajnálom Sandrát, mert annyira odáig volt érte, hogy vakká és hiszékennyé vált. Egy alkalommal elmondta, mennyire örül, hogy végre megtalálta azt a férfit, aki a biztos támasza, de én rögtön azt gondoltam: nem, kislány, sosem támaszkodhatsz rá, mert mindig mást dönget - vallotta az ex.

Sőt, arról is beszámolt, néhány héttel azután, hogy James összeházasodott Bullockkal, felhívta őt, és elpanaszolta, talán mégsem kellett volna elvennie a sztárt, és legszívesebben visszacsinálná az egészet. Nos, ha a fentiek igazak, akkor nemsokára teljesülhet a kívánsága.

Ezt is szeretjük