Sandra Bullock így áradozott fiatalabb pasijáról - Ilyen jóképű Randall
Sandra Bullock és fotográfus szerelme már három éve vannak együtt.

sandra-bullock-pasija-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock sokáig nem volt túl szerencsés a szerelemben. Kollégája, Ryan Gosling csúnyán összetörte a szívét, a szakítás után pedig alig bírt talpra állni. Később úgy tűnt, hogy Jesse James mellett megtalálta a boldogságot, azonban a férfi számtalanszor megcsalta. Végül öt év után, 2010-ben elváltak.

Vele jár most a színésznő

Az Oscar-díjas sztár 2015-ben ismerkedett meg Bryan Randallel, méghozzá nem is akárhogy: kisfia születésnapjára bérelte fel a fotográfust, akivel azonnal egymásra hangolódtak. A közös munkából randevú lett, a pár pedig azóta elválaszthatatlan, sőt, azóta Bullock adoptált gyermekeit, a nyolcéves Louis-t és a hatéves Lailát is közösen nevelik.

Bryan maga is édesapa, bár neki egy egyetemista lánya van, akit 2007 óta egyedül nevel. A kislány anyukája, Janine Staten drogfüggő volt, szenvedélybetegsége pedig az életébe került. Túladagolásban hunyt el, Bryan egymaga viselte gondját a gyermeknek. 

A színésznő nagyon szerelmes a kedvesébe, és, habár általában nem beszél a magánéletéről, a KTLA 5 csatorna Morning News című műsorában most ejtett néhány szót a kapcsolatukról:

- Mióta gyerekeim vannak, minden egyes napom kész rettegés. Imádom a kicsikéimet, talán már kicsit túlságosan is. Rémes dolgok történnek a világban, ezért nem árt egy kis aggódás. Sokat agyalok rajta, hogy vajon jó anyuka vagyok-e. Amikor pedig iskolában vannak, állandóan telefonközelben vagyok, hogy, ha baj történik, azonnal tudjam. Amint kilépnek a lakásból, bepánikolok, hogy mi van, ha bajuk esik. Bryan sokkal nyugisabb és lazább. Ő igazán rettenthetetlen apuka - nyilatkozta a kedveséről és a közösen nevelt gyerkőceikről.

Összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat.

Ezt is szeretjük