Kifehéredett a plasztikáktól Sammy Sosa
A színes bőrű Sammy Sosa néhány napja alaposan meglepte a közvéleményt, amikor fehéren jelent meg egy díjátadó gálán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sammy Sosa alaposan meglepte a közvéleményt, amikor november 4-én felesége, Sonia oldalán megjelent Las Vegasban, a Person of the Year 2009-es gáláján, ahol Juan Gabriel énekest díjazták. A negyvenéves dominikai baseballsztár büszkén és fesztelenül pózolt párja oldalán, ám nem lehetett nem észrevenni, hogy milyen megdöbbentő változáson esett át.

Sammy Sosa májusban és november elején

Elég csak szemügyre venni a közelmúltban róla készült fényképeket, és bárkinek szemet szúrhat, hogy a színes bőrű Sosa szó szerint kifehéredett a plasztikai műtétek következtében.

A sebészek a bőrfiatalító eljárást okolják a meglepő átalakulás miatt, ám azt, hogy pontosan mi is történt, nem lehet tudni.

Lebukott dopping miatt

Az idén visszavonult baseballcsillag csaknem teljes pályafutását végigkísérte a gyanú, miszerint karrierje során rendszeresen használt anabolikus szteroidokat. A fenti gyanú végül be is igazolódott: a New York Times 2009. június 16-i számában ugyanis közölte annak a 103 sportolónak a nevét, akik 2003-ban megbuktak a doppingteszten. A listán Sosa is szerepelt.

A sportolók szóvivői közül többen nem voltak hajlandóak kommentálni a cikket, Sosa szóvivője pedig 2005-ben osztotta meg a nyilvánossággal a sportoló nyilatkozatát:

- Csak hogy tisztázzuk, sosem szedtem illegális teljesítménynövelő szereket. Sosem injekcióztam be magamnak semmit, és másoknak sem hagytam ugyanezt.

Nem szegtem meg sem az Egyesült Államok, sem pedig a Dominikai Köztársaság törvényeit. Mindig részt vettem a doppingteszteken, ahogyan tavaly is, és tiszta vagyok.

A fentiek tükrében érthető, hogy sokakat megdöbbentett Sosa azon kijelentése, miszerint türelmesen várja, hogy beválasszák a baseball Hall of Fame-jébe, amire 2013 után kerülhet sor.
Ezt is szeretjük