Döbbenet, Meghan testvére miket üzent a hercegnének - Megint áll a bál
Samantha Markle megint szítja a tüzet a testvére ellen.

meghan-testvere-twitter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Grant-Markle megint nem bír magával: Meghan hercegné testvére csak azzal van elfoglalva, hogy lejárassa a húgát a világ előtt. Samantha keze alatt ég a Twitter: folyton arról pötyög, mennyire aljasnak tartja Meghant - természetesen sokkal mocskosabb kifejezéseket használva.

Megint beszólt Meghannak

Samantha megint túl messzire ment a pocskondiázással, ezúttal még Meghan titulusából is viccet csinált:

- Többé nem finomkodom. A szemétség hercegnője, ha valóban akkora humanitárius lenne, akkor nem viselkedne így az apánkkal, aki mindent megadott neki. A média befejezhetné végre a pocskondiázását. Ő mindig mellette állt. Ez a nő meg egész nap bájolog, és villantja a műmosolyát. Leállhatnál végre a színjátékkal, szemétség hercegnője.

Inkább borulj térdre apánk előtt. Olyan ez a nő, mint Trump, aki azt mondta, akár le is lőhetne valakit, mégis rá szavaznának. Meghan ugyanezt csinálja. Az egész családot dobta, senkivel nem áll szóba, és mégis népszerű. Szomorú történet - írta a legfrissebb posztjában.

Samantha képtelen leállni a mocskolódással.
Samantha képtelen leállni a mocskolódással.

Korábban amiatt szólt be neki, hogy Meg nem hajlandó kibékülni az apjukkal, holott Thomas Markle mindent megtett azért, hogy a hercegné megharagudjon rá: először saját magáról készíttetett paparazzofotókat, melyeket megpróbált milliókért eladni, majd pedig a lánya tudta nélkül interjút adott, melyben Harry herceg politikai állásfoglalásáról is beszélt, ami szigorúan tilos lett volna. Persze Samantha szerint ez még nem ok arra, hogy ne beszéljen az idősebb Thomas Markle-lel:

- Mi lenne, ha a saját apáddal is foglalkoznál végre? Ami sok, az sok. Ilyen egy nagy humanitárius? Ilyen egy nő? Ha az apánk meghal, Meghan lesz a felelős a haláláért. Örülök, hogy olyan sok időd van vadidegenek előtt parádézni, bezzeg az apád fejére magasról tojsz. Képes vagy egyáltalán tükörbe nézni? Harry? Azt hiszem, igazam volt - írta júliusban a közösségi oldalon.

Korábban képes volt Harry-vel is szembemenni, egy igazán undorító posztban bírálta a herceget, amiért semmit nem tesz azért, hogy helyreálljon a viszony Meghan és az apja között:

- Harry egy igazi gyáva nyúl, ha hagyja, hogy a képtelenség hercegnője mindenkivel így bánjon, és főként a szeretteire és a családjára célzok. Diana szégyenkezne miattad. Vedd le magadról Meg bugyikáját és melltartóját, és vedd le róla a nadrágodat, amit neked kellene viselned - írta a döbbenetes üzenetben.

Ezt is szeretjük