"Óriási kamu" - Meghan nővére kitálalt a hercegné hazugságairól
Szerinte Meghan egyáltalán nem lépett kapcsolatba az apjukkal az esküvő óta.

meghan-novere-kitalalt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A napokban szárnyra kapott egy pletyka, Meghan állítólagos barátnőitől: öt, neve eltitkolását kérő ismerőse nyilatkozta, hogy a hercegné megpróbált kapcsolatba lépni az édesapjával, és arra kérte, hogy ne állítsa be rossz embernek a sajtóban.

Thomas Markle-t viszont nem a békülés érdekelte, hanem az, hogy lánya új pozíciójával mennyi pénzt kereshetne, és egész végig arról beszélt, hogy készülhetne róluk egy fotósorozat, amit eladhatna a lapoknak.

Nővére szerint hazugság a történet

Meghan nővére, Samantha Markle már jó ideje nem szólalt fel a hercegné ellen, azonban már nem bírta tovább: úgy érezte, meg kell védenie az édesapját.

- A People magazin cikke óriási kamu. Be tudom bizonyítani, számos üzenetem van, amiből egyértelműen kiderül, hogy kinek van igaza. Úgy látom, a PR-csapata nagyon kapar, hogy jobb színben tüntessék fel Meghant, de nem fog összejönni. Mivel elég gazdag vagy, azt hiszed, hogy képes vagy befolyásolni a közvéleményt, de az emberek nem hülyék. Apánk mindent megadott neki, és ez a hála. Szerintem Meghan egyszerűen beteg, és a kór neve "azt-hiszem-hogy-mindenkinél-jobb-vagyok" - írta a Twitteren.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

[UPDATED]: Meghan Markle’s Father will not be attending her wedding. Her father is currently in heart surgery and he will not be able to walk his daughter down the aisle. Last week Thomas Markle suffered a heart attack and checked himself out so he could be there for his daughter. And this week he has been in the hospital suffering from chest pains. TURNED OFF COMMENTING: thank you to all those who wished well wishes towards Meghan and her family! She really does appreciate it! TO THOSE WHO CALLED MEGHAN, HER FATHER, OR HER FAMILY the most hateful things, I hope you have learned a lesson. YOU WILL BE BLOCKED AND COMMENTS TURNED OFF!! #QueenElizabeth #PrincePhillip #PrinceCharles #Camila #PrincessDiana #PrinceWilliam #KateMiddleton #PrinceGeorge #PrincessCharlotte #PrinceLouis #PrinceHarry #MeghanMarkle #meghanssupportersforever #RoyalWedding #ThomasMarkle

Kate Middleton (@mrskatecambridge) által megosztott bejegyzés,

Meghan és az édesapja a hercegné diplomaosztóján.


Samantha a banános incidenst sem hagyta szó nélkül. Meghan cselekedete ugyanis a napokban nagyon komoly, negatív médiavisszhangot váltott ki, a hercegné ugyanis éppen banánokra írt kedves üzenetekkel szerette volna feldobni a szexmunkásoknak szánt ajándékcsomagokat. Nővére ezt nyilatkozta az esetről:

- A banános esetről annyit, hogy szerintem a kihasznált szexmunkások jobban örültek volna egy kis pénznek. Tudom, sokan megszólták Meghant, amiért éppen egy ilyen fallikus szimbólumra sikerült üzeneteket irkálnia, de szerintem nem akart rosszat, csak szerencsétlenül jött ki a dolog.

Egy dolog van, ami viszont fáj a történetben: ha idegen szexmunkásoknak képes vagy olyanokat üzenni, hogy "erős vagy", "különleges vagy", "bátor vagy", és a személyes kedvencem, "szeretlek", akkor a saját apádnak miért nem vagy képes leírni ezeket? - írta a közösségi oldalon.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük