"Meghan egy kétszínű, feltörekvő szuka" - A műsorvezető így beszólt a hercegnének
Pedig korábban a barátjának tartotta Meghan Markle-t.

piers-morgan-meghan-markle-ghosting-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Királyság legnépszerűbb reggeli műsora, a Good Morning Britain házigazdája, Piers Morgan nagyon berágott a sussexi hercegnére - méghozzá nem is ok nélkül.

Meghan alaposan kihasználta

Piers Morgan és Meghan Markle "barátsága" 2015-ben kezdődött, amikor a műsorvezető, aki lelkes nézője volt a Briliáns elmék sorozatnak, bekövette a színésznőt a Twitteren. Meghan azonnal ráírt a sztárra, hogy megköszönje a követést, majd beszélgetésbe elegyedtek egymással.

- Meghan Markle ghostingolt engem. Aki nem tudja, mi ez, a ghosting-jelenség azt jelenti, ha valaki szó nélkül köddé válik, ok nélkül megszakít minden kommunikációt veled, és soha többé nem hallasz egy szót sem az adott személy felől. Őszintén szólva nem tudtam, hogy van ilyen, amíg meg nem történt velem. Meghan Markle ugyanis éppen ezt tette velem.

Miután bekövettem a Twitteren, rám írt, hogy "Ó, helló, köszi a követést, nagy rajongód vagyok". Azonnal válaszoltam, onnantól pedig hosszú hónapokon át, napi szinten levelezgettünk egymással. 2016 júniusában írt, hogy éppen Londonban van, és találkozzunk végre személyesen is. A Scarsdale Tavern pubot ajánlottam, ami ironikusan alig egy köpésre van a jelenlegi lakhelyétől, a Kensington-palotától.

piers-morgan-meghan-markle-ghosting-1

Órákon át beszélgettünk, a családról, a politikáról, a sorozatról. Tanácsot kért tőlem a karrierjét illetően, és megkérdezte, hogy szerepelhetne-e a műsorban, ha legközelebb Londonban jár. Persze, ezt is elintéztem neki, mert nagyon szimpatikus, szeretni való lánynak találtam. A találkozónk után kitweetelte, mennyire örült, hogy találkozhatott az egyik barátjával, és milyen jól érezte magát velem. Aznap este találkozott először Harry herceggel, másnap pedig lezajlott az első randijuk is. Onnantól nem hallottam felőle. Egyetlen szót sem.

Őszinte leszek, rosszulesett a dolog. De először még úgy gondoltam, lehet, csak olyan boldog az új kapcsolatában, hogy nem ér rá a barátaival cseverészni. Aztán egyre inkább gyanút fogtam. Úgy éreztem, kihasználtak. Aztán jöttek a hírek a palotából. Harry mondata, miszerint "Amit Meghan akar, azt megkapja". Az esküvői tiara esete. Az alkalmazottak, akik sorra mondanak fel. A pletyka, miszerint megríkatta Katalin hercegnét is. Beigazolódott a félelmem tehát. Meghan eléri, amit akar, és lelketlenül földbe tipor bárkit, akire nincs szüksége, vagy, aki az útjában áll.

piers-morgan-meghan-markle-ghosting-2

Az első férje? Ki lett rúgva, amint beindult a sorozatsztár-karrierje. A családja? Ki voltak tiltva az esküvőjéről, mind egy szálig. A szegény apja? Amikor nem bírt a média nyomásával, megszakított vele minden kapcsolatot. Azon csodálkozom, hogy az édesanyját hogy nem rúgta még ki az elit körből.

Egyszerűen kimondom: Meghan egy kétszínű, feltörekvő szuka, aki megkapta élete nagy szerepét, és, mivel profi színésznő, addig próbál hasznot húzni belőle, amíg csak lehet. Ezért dolgozott az elmúlt húsz évben. És, mikor megkapta a nagy lehetőséget arra, hogy dobbantson, annyit sem közölt a szeretteivel, hogy "csá, lúzerek".

Tudom, mert én is a lúzerek egyike voltam. De egy dolognak azért örülök. Most végre egy olyan rendszerrel találta szemben magát, amit nem tud majd legyőzni. Kérdezzétek csak meg Diana hercegnőt vagy Sarah Fergussont, a volt yorki hercegnét. Várom a napot, amikor Meghan rájön majd, hogy mégsem mindig kapja meg, amit csak akar - írta egy hosszú cikkben, a Daily Mail oldalán.

Pedig, amikor bejelentették Meghan és Harry eljegyzését, Piers még az elsők között gratulált a leendő hercegnének, és közölte: nem ismer olyat, aki jobban megérdemelné a címet, mint az egykori Miss Markle. Úgy tűnik, azóta rájött, hogy nagyot tévedett.

Ezt is szeretjük