Az 56 éves Samantha Fox szexi, fürdőruhás képet posztolt nászútjáról: feleségével örökítették meg a 80-as évek díváját
Samantha Fox és felesége Mauritiuson töltötték a nászútjukat.

sam-fox-over
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Fox és norvég származású felesége, Linda három hétig Mauritiuson voltak, ugyanis ott töltötték a nászútjukat.

A '80-as évek imádott sztárja Instagram-oldalán osztott meg pár felvételt a közös kalandjukról, sőt még egy profi fotós is megörökítette a friss házasokat.

Samantha Fox a nászútján

A szőke sztárról és nejéről több dögös, összebújos felvétel készült, egyes felvételek a hoteljük medencéjénél készültek, de megörökítették őket a fehér homokos strandon is. A képeket az alábbi Instagram-posztban nézheted végig.

2016 óta alkotnak egy párt, Fox megismerkedésük előtt egy évvel veszítette el nagy szerelmét, Myra Strattont, a nő rákban hunyt el, így igazi ajándékként tekint Lindára. A norvég származású nő nagy rajongója volt Foxnak, egy koncertjén találkoztak egymással. Azonnal érezték a szikrát a levegőben, nem csoda, hogy hamar járni kezdtek.

Évek óta jegyben jártak, de a 2020-as év keresztülhúzta a számításaikat. A világjárvány miatt folyamatosan tologatták az esküvőjük időpontját, de végre 2022 júniusában kimondhatták a boldogító igent.

Mindketten hercegnős menyasszonyi ruhát viseltek a nagy napon, ráadásul a tradíciókat is betartották. Az esküvő előtti éjszaka nem együtt aludtak. A lagzin a legközelebbi barátaik és családtagjaik voltak csak ott.

Samantha Fox esküvője

Samantha Fox és párja, Linda Olsen hat év járás után kötötték össze az életüket Angliában.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük