Az 56 éves Samantha Fox szexi, fürdőruhás képet posztolt nászútjáról: feleségével örökítették meg a 80-as évek díváját

Samantha Fox és felesége Mauritiuson töltötték a nászútjukat.

sam-fox-over

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Samantha Fox és norvég származású felesége, Linda három hétig Mauritiuson voltak, ugyanis ott töltötték a nászútjukat.

A '80-as évek imádott sztárja Instagram-oldalán osztott meg pár felvételt a közös kalandjukról, sőt még egy profi fotós is megörökítette a friss házasokat.

Samantha Fox a nászútján

A szőke sztárról és nejéről több dögös, összebújos felvétel készült, egyes felvételek a hoteljük medencéjénél készültek, de megörökítették őket a fehér homokos strandon is. A képeket az alábbi Instagram-posztban nézheted végig.

2016 óta alkotnak egy párt, Fox megismerkedésük előtt egy évvel veszítette el nagy szerelmét, Myra Strattont, a nő rákban hunyt el, így igazi ajándékként tekint Lindára. A norvég származású nő nagy rajongója volt Foxnak, egy koncertjén találkoztak egymással. Azonnal érezték a szikrát a levegőben, nem csoda, hogy hamar járni kezdtek.

Évek óta jegyben jártak, de a 2020-as év keresztülhúzta a számításaikat. A világjárvány miatt folyamatosan tologatták az esküvőjük időpontját, de végre 2022 júniusában kimondhatták a boldogító igent.

Mindketten hercegnős menyasszonyi ruhát viseltek a nagy napon, ráadásul a tradíciókat is betartották. Az esküvő előtti éjszaka nem együtt aludtak. A lagzin a legközelebbi barátaik és családtagjaik voltak csak ott.

Samantha Fox esküvője

Samantha Fox és párja, Linda Olsen hat év járás után kötötték össze az életüket Angliában.

Az 56 éves Samantha Fox gyönyörű menyasszony volt: feleségül ment nagy szerelméhez, Lindához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük