Az 54 éves Samantha Fox fürdőruhában pózolt: a 80-as évek sztárja ma is dögös
Samantha Fox elképesztően fest friss fotóin.

samantha-fox-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Fox 1986-ban vált világhírűvé Touch Me című slágerével, pillanatok alatt szexszimbólummá vált, férfiak milliói rajongtak az akkor még csak húszéves lányért.

A brit énekesnő ötven fölött is remek formában tartja magát, erről tanúskodnak legfrissebb fürdőruhás fotói is.

Samantha Fox fürdőruhában

Vasárnap, medencézés közben örökítette meg egy barátja az 54 éves sztárt. Számtalan felvétel készült róla, a többi fotót a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted meg.

Rajongói nem győzték dicsérni, mennyire szenzációsan néz ki a mai napig. A The Guardiannek így mesélt arról, hogyan tartja magát jó formában.

- Miután elértem a negyvenes életkort, bevallom, aggódni kezdtem az idősödés miatt, így tudatosabban kezdtem étkezni, és sokkal több vizet iszom - magyarázta.

Odafigyel, milyen tápanyagokat visz be a szervezetébe, szigorúan számlálja a kalóriákat, de az alkoholfogyasztást is minimálisra csökkentette, mert nem tesz jót az ember arcbőrének és az alakjának sem. A testmozgást nem hanyagolhatja el, ez a szakmája miatt is fontos.

- Még többet mozgok az edzőteremben, mint régen. Tisztában voltam vele, hogy így kell tennem, ha továbbra is a zeneiparban szeretnék dolgozni. Senki nem akarna egy dundi Samantha Foxot a színpadon látni. Amikor még fiatalon modellkedtem, mindenki az alakomat elemezte, így folyton az edzőteremben voltam, hogy minél tökéletesebben fessek. Aztán belevágtam az éneklésbe, utána kicsit sportosabb lettem. 

Sabrina Salerno bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remekül fest Sabrina Salerno, a '80-as évek imádott sztárja bikiniben.

Ezt is szeretjük