Szoknyában is piszkosul férfias Sam Worthington, az Avatar szívtiprója
Sam Worthington még csak néhány éve tűnt fel Hollywoodban, de azóta több millió női rajongót szerzett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint az élet minden területén, úgy a filmvilágban is sok minden múlik a szerencsén. Persze tény, hogy tehetséggel nagyobb az esély a sikerre, ha azonban valaki jó időben van jó helyen, akár egyik napról a másikra is sztárrá válhat.

Sam Worthingtonnal is valami ilyesféle történt: a fiatalember az egyik pillanatban még kőművesként dolgozott Sydneyben, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve beadta jelentkezését a National Institut of Dramatic Artba. A felvételin aztán úgy lenyűgözte a bizottságot, hogy rögtön egy ösztöndíjat is megítéltek neki.

Bond helyett Terminátor

És amire mások évtizedeket vártak, az - látszólag - az ölébe hullott a brit származású ausztrál színésznek. Néhány év kisebb-nagyobb sorozatbéli felbukkanás után egyszer csak arra eszmélt a mozilátogató közönség, hogy minden kasszasiker plakátjáról a jóképű sztár neve köszön vissza.

Bár az utolsó körben végül Daniel Craiget választották ki Bond szerepére, Worthington sem járt rosszul. Eljátszhatta ugyanis Christian Bale John Connorja mellett az önfeláldozó Terminátort, Marcus Wrightot a Terminátor: Megváltásban.

Apait-anyait belead

De ugyancsak a 33 éves fiatalember kapta az Avatar főszerepét, most pedig a szintén nagyszabású Titánok harcában csodálhatják meg rajongói, ahol Perszeusz páncélját és bőrszoknyáját ölti magára, hogy megküzdjön az alvilág bosszúálló istene, Hádész - Ralph Fiennes - ellen.

No, nem mintha a nőiesnek gondolt ruhadarabtól kevésbé lenne férfias, sőt! A jóképű sztárból áradó nyers erő legalább olyan lenyűgöző, mint tíz éve Russell Crowe-é volt a Gladiátorban.

Így aztán valószínűleg a pasiknak nem kell nagyon könyörögniük a párjuknak, hogy üljenek be az egyébként férfias harcolós-hősies sztorira, ami Magyarországon április 15-én debütál a mozikban. Bár a színész állítólag egy ideje Natalie Mark stylisttal jár, azért álmodozni csak lehet!
Ezt is szeretjük