Nem fogod elhinni, hogy Salma Hayek mindjárt 50! A gömbölyű színésznő szebb, mint valaha
Ma ünnepli 49. születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlennek tűnik, de Salma Hayek ma ünnepli 49. születésnapját. A gyönyörű színésznő akár évtizedeket is letagadhatna, szépségének titka pedig elmondása alapján nem más, mint a zsír!

"A zsír jó. A zsír a barátunk. Nem kell utálni a zsírt, pláne nem kell félni tőle" - nyilatkozta augusztusban a Daily Mailnek.

A mexikói színésznő mindig gömbölyded formáiról volt híres, amelyekre nagyon büszke.

"Tudjátok, mi az én szépségtitkom? A csontleves. Nézzetek utána az interneten, nagyon egészséges, és tele van kollagénnel. Ezen kívül proteinben és ásványi anyagokban is gazdag, és csodát művel a bőröddel, ha mindennap eszel belőle egy kicsit."

Természetesen azért odafigyel arra, hogy mit eszik, de szerinte a zsírok is elengedhetetlenül szükségesek az egészséges táplálkozáshoz.

Azt nem tudjuk, hogy valóban ez szépségének titka, vagy valami más, de az biztos, hogy Salma nem az a "vizet prédikál, de bort iszik" típus, ugyanis Cannes-ban egy hatalmas baconös-csirkés szendviccsel a kezében kapták le a fotósok.

A vörös szőnyegre persze már a szendvicse nélkül érkezett, nézd meg, milyen pompásan festett a gyönyörű színésznő!

Salma Hayek félmeztelenül pózolt

Salma Hayek egyáltalán nem fél attól, hogy meztelenül mutassa meg magát, ami nem csoda, hiszen most is elképesztően jól néz ki. Legutóbb az Allure magazinban még a melltartójától is megszabadult. Képes összeállításunkban megnézheted a képeket!

Ezt is szeretjük