Az 53 éves Salma Hayek smink nélkül szelfizett - Évtizedeket letagadhatna a korából
Salma Hayek smink nélküli képet posztolt.

salma hayek cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek az egyik legdögösebb színésznő a világon, a mexikói gyökerekkel rendelkező sztár tavaly szeptemberben ünnepelte 53. születésnapját, így idén már 54 esztendős lesz.

Az évek múlásával sem változott semmit, sőt, évtizedeket letagadhatna a korából a mai napig, annyira remek formában tartja magát, ezt bizonyítja legújabb smink nélküli fotója is.

Salma Hayek smink nélkül is ragyogóan fest

Instagramján néha feltölt olyan felvételeket, amelyeken egyáltalán nem visel sminket. Salma Hayeknek remekül áll a természetesség, rajongói nem győzték dicsérni szépségét.

salma hayek sminkben és nélküle
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Salma Hayek

A People magazinnak 2020-as interjújában bevallotta, 13 évesen ismerkedett meg a sminkelés tudományával, de annyi idősen még csak másokat festett ki, egy évvel később azonban már a saját arcára is tett festéket. Mindezt finoman tette, mivel a szülei nem szerették, ha sminket viselt. Amikor fiatalabb volt, egyáltalán nem volt elégedett a külsejével, azonban ma már teljesen másképp néz a tükörbe.

- Amikor a harmincas vagy a negyvenes éveimben készült képeimet nézegetem, sokkal csinosabbnak látom vissza magam rajtuk, mint ahogy akkoriban belülről éreztem magam. Régen annyiszor kritizáltam magam, most viszont, amikor a tükörbe nézek, vannak dolgok, amiket már észre sem veszek - vallotta be.

Egyre szívesebben tölti úgy a napjait, hogy semmit sem ken az arcára, élvezi azokat a pillanatokat, amikor nem kell senkinek sem megfelelnie. 

Énekesnők smink nélkül

Kíváncsi vagy, hogyan fest smink nélkül Lady Gaga, Adele vagy Jennifer Lopez? Cikkünkből megtudhatod.

Ezt is szeretjük