Íme Salma Hayek ritkán látott mostohalánya: Mathilde különlegesen szép nő

Salma Hayek mostohalányának képeitől mindig eláll a kommentelők lélegzete.

GettyImages-1208897331

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Salma Hayek 39 éves korában szeretett bele végzetesen François-Henri Pinault üzletemberbe, akivel 2009-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Közös gyermeküket, Valentinát 41 esztendősen hozta a világra 2007. szeptember 21-én.

Férjének előző kapcsolataiból egy lánya és két fia született: François 1998-ban, Mathilde 2001-ben, Augustin pedig 2006-ban látta meg a napvilágot. A 22 éves Mathilde gyönyörű nő, akivel Salma Hayek is nagyon bensőséges kapcsolatot ápol.

Salma Hayek mostohalánya

Mathilde nagyon jóban van a színésznővel, többször láthattuk már őket együtt megjelenni a nagy események alkalmával.

A barna hajú szépség a közösségi oldalain is igen népszerűnek mondhatja magát, cikkünk írásakor 71 ezer követővel büszkélkedett az Instagramon.

A 22 éves sztárcsemete különlegesen gyönyörű, karcsú alakja és egyedi arcvonásai a rajongók nagy kedvencévé tették. Két üzlettársával együtt egy vállalkozást visz sikerre, amely szeretett hobbijához, a lovagláshoz kapcsolódik: Tender Capital Stables néven árulnak a lovagláshoz szükséges felszereléseket.

Igazi világutazó, festői képein pedig előszeretettel mutatja meg csinos alakját is. Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy modellként is tevékenykedik, többször állt már a kifutón, és a különböző divatheteken is visszatérő manöken, különleges szépségével mindig elvarázsolta a közönséget.

Salma Hayek smink nélküli fotója

Salma Hayek fényképével rengeteg nőt inspirált, így fest a színésznő természetes arccal.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük