Sabrina Salerno szexi fehérneműt húzott - 50 fölött is bombanő a 80-as évek sztárja
Sabrina Salerno dögös képeit imádják a rajongói.

sabrina-salerno-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as években számos női énekesnőért rajongtak, köztük volt az olasz Sabrina Salerno, aki a Boys (Summertime Love) című slágerével robbant be a köztudatba 1987-ben. Amint befutott, egyből az olasz Samantha Foxként kezdték nevezni, de a popdíva sosem szerette, ha így emlegették őt.

Sabrina csupán 19 esztendős volt, amikor megjelent az első nagy slágere, nőies idomaiért rengeteg férfi rajongott. A mai napig sokan bálványozzák őt Instagram-oldalán, ahova rendszeresen tölt fel magáról dögösebbnél dögösebb képeket.

Sabrina Salerno dögös fehérneműben pózolt

Az énekesnő alábbi fehérneműs fotója nagy sikert aratott a közösségi oldalán, közel 20 ezren lájkolták. Sokan el sem hinnék róla, hogy március 15-én már az 52. születésnapját ünnepelheti, mert annyira remek formában tartja magát.

A kommentelők csak úgy áradoznak a fotói alatt, hogy mennyire bombanő még most is. Az énekesnő a mai napig aktívan dolgozik, főleg Franciaországban, Olaszországban és Belgiumban ad koncerteket a rajongóknak.

Ami a magánéletét illeti, 1993-ban ismerkedett meg Enrico Monti üzletemberrel. Szerelmük gyümölcse 2004-ben jött a világra, fiuk a Luca nevet kapta. Szerelmével sokáig vártak, hogy oltár elé álljanak, 2006-ban házasodtak össze. Van egy családi vállalkozásuk is, ingeket és öltönyöket forgalmaznak férfiak számára.

Így festenek a '80-as évek énekesnői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as évek legnépszerűbb énekesnői.

Ezt is szeretjük