Az 50 éves Sabrina Salerno dögösebb, mint valaha - Jóképű fiával pózol együtt
Sabrina Salerno 14 éves fiával pózol együtt friss fotóján.

sabrina-salerno-dogos-estelyi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sabrina Salernót, amikor berobbant a köztudatba a nyolcvanas évek közepén, mindenki az olasz Samantha Foxnak nevezte, de az olasz énekesnő mindig is kikérte magának, hogy összehasonlítsák brit pályatársával. Persze sosem voltak vetélytársak, még most is előfordul, hogy együtt lépnek fel. Legsikeresebb slágere a Boys (Summertime love) című dal volt, mely 1987-ben jelent meg. Az ötvenéves Sabrina a mai napig koncertezik, ráadásul nagyon dögös, legalább tíz évet letagadhatna a korából. 

Aranyos fotót posztolt a fiával

Sabrina Salerno 2004-ben anyai örömök elé nézett, egy fiúnak, Lucának adott életet. A kisfiúcskából jóképű tinédzser lett, akiért biztosan már most rajonganak az osztálytársnői az iskolában. Az énekesnő nagyon büszke a csemetéjére, néha megoszt róla egy-egy fotót Instagram-oldalán. A felvételeken jól látszik, hogy Luca le sem tagadhatná híres édesanyját.

Gli scritti di terza media sono terminati !! Niente più sveglia alle 07.00!! #happy @lucamariamonti #motherandson #love #❤️

Sabrina Salerno (@sabrinasalernofficial) által megosztott bejegyzés,

A legutóbbi közös képüket is imádták az énekesnő rajongói - a friss fotón mind a ketten remekül néztek ki, nem is csoda, hogy rengeteg like és komment érkezett a képhez. Többen is megjegyezték, hogy mennyire szépek együtt. Valaki ezt írta: "hűha, nagyon hasonlít rád a fiad". Más pedig ezzel az üzenettel kedveskedett Sabrinának és a fiának: "a gyereked nagyon jóképű, sok sikert kívánok neki az életben".

Ezt is szeretjük