A Modern Talking énekese imádja feleségét - Thomas Anders 18 éve vette el Claudiát
Thomas Anders felesége, Claudia az énekes lelki társa.

thomas-anders-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Modern Talking sármos énekeséért, Thomas Andersért a nyolcvanas években nők milliói rajongtak, azonban 1985-ben elkelt, feleségül vette Nora-Isabelle Balling divatmodellt, azonban a házasságuk tönkrement, nagyon elhidegültek egymástól, 1999-ben mondták ki a válást. Ekkor már régóta ismerte Claudia Hess-t, három éve együtt voltak már, de hivatalosan 1999-ben vállalták fel a kapcsolatukat, 2000-ben pedig össze is kötötték az életüket egymással. Két évvel később megszületett fiuk, Alexander.

A pár 18 év házasság után is nagyon boldog, mind a ketten rendszeresen töltenek fel szerelmes fotókat Instagram-oldalukra, melyek tökéletesen tükrözik, hogy mennyire szeretik egymást. Claudia nagyon családcentrikus, több posztjában is hangoztatja, hogy a család az első. Rajong a kutyákért, még egy külön weblapja is van, ahol ebeknek való termékeket árul. Thomas Anders korábban így nyilatkozott kedveséről:

- Nagyon harmonikus a kettőnk kapcsolata. Csak ritkán veszekszünk, szinte egy hullámhosszon vagyunk. Hasonlóan gondolkodunk az életről, mindig ugyanazt érezzük és gondoljuk. Még akkor is van téma a vacsoraasztalnál este, ha egész nap együtt vagyunk. Claudia az az ember, akivel nagyon egyszerű együtt élni - nyilatkozta korábban.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki is rabolta el Thomas Anders szívét.

Ezt is szeretjük