Az 52 éves Sabrina Salerno szexi, áttetsző ruhában mutatta meg bomba alakját: a 80-as évek dívája fantasztikusan néz ki
Sabrina Salerno irtó dögös fotót osztott meg rajongóival.

sabrina-salerno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as évek egyik népszerű olasz énekesnője, Sabrina Salerno sok férfi rajongó szívét megdobogtatta karrierje elején.

A díva napjainkban is aktívan zenél, Instagram-oldalán pedig folyamatosan tartja a kapcsolatot a rajongókkal. Amikor befutott, akkor a merészebb stílus jellemezte, ezen a téren semmit nem változott.

Sabrina Salerno áttetsző ruhában fotózkodott

Az 52 éves énekesnő egy irtó dögös képet osztott meg vasárnap este a közösségi oldalán, egy áttetsző, kék ruhát viselt, nos nem bízott túl sokat az emberek fantáziájára. A szexi felvételt Alberto Buzzanca készítette róla.

Rengeteg követője írta neki, hogy mennyire gyönyörű és dögös nő, cikkünk megírásakor közel 46 ezer lájkot kapott. Instagramján rengetegen érdeklődnek, hogyan tartja formában magát, egyszer ott adott választ erre a nagy kérdésre, írta meg az urbanpost.it

- Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem, a nagy szerencsém, hogy nem rajongok az édességekért. A húsok közül nem ettem még például bárányt sem, és nem is tervezek. Sosem fogyasztottam tengeri herkentyűket sem, ha valakit meglátok, hogy éppen halászik, bevallom, egyből rosszul érzem magam, olyan, mintha fojtogatnának - magyarázta.

Egyedül csak a csirkehúst eszi meg, de azért sem rajong igazán, szinte már vegetáriánusként éli az életét, ettől függetlenül a férje és a fia imádják a húst.

Emellett rengeteget edz, sportolás nélkül el sem tudná képzelni az életét, ennek meg is van az eredménye, hiszen fantasztikusan néz ki.

Íme, a bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Sabrina Salerno legdögösebb bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük