Micsoda tragédia! A 34 éves műsorvezető életét vesztette a balesetben
Fiatalon elhunyt sztárok
Ryan Dunn 34 évesen vesztette életét egy autóbalesetben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt időben egyre többször hallunk olyan sztárokról, akik önkezükkel vetettek véget az életüknek, vagy tragikusan fiatalon távoztak az élők sorából.

A sztárokat rengeteg stressz éri, és sokan nem tudnak megbirkózni a siker árnyoldalaival sem, azzal, hogy minden lépésüket fotósok hada követi és minden helyzetben tökéletesen kell kinézniük, ezért az alkohol és a drogok rabjai lesznek.

Csak 31 éves volt

Emlékezzünk csak a július közepén elhunyt Cory Monteith-re, aki mindössze 31 éves volt, amikor kábítószer-túladagolás következtében életét vesztette. A világsikerű Glee sorozat sztárja 13 éves kora óta ivott és drogozott, a sikert pedig egyre nehezebben viselte.

Két héttel ezelőtt hunyt el a 26 éves olimpikon is, Meskerem Legesse, aki egy étteremben lett rosszul nyolc hónapos terhesen. A futónő életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, babáját viszont sikerült életben tartani. Ő nem drogok hatására lett rosszul, hanem régóta szívproblémákkal küzdött, és szívroham végzett vele.

Több sztár azonban balesetben veszítette életét, Aaliyah és Buddy Holly mindösszesen 22 éves volt, amikor repülőgép-szerencsétlenségben meghaltak.

A Jackass oszlopos tagja és műsorvezetője, Ryan Dunn mindössze néhány nappal a 34. születésnapja után veszítette életét. Ő azonban nem a drogfüggőség áldozata lett. Bár az alkoholt egyáltalán nem vetette meg, halálát egy autóbaleset okozta. Porsche 911 típusú gépkocsija az útról lesodródva egy fának való ütközött, majd ennek következtében kigyulladt, és gyakorlatilag semmi sem maradt belőle.

Nézd meg összeállításunkban, kik azok a sztárok, akik tragikus körülmények között, hirtelen távoztak az élők közül!

Ezt is szeretjük