Tragédia: meghalt a Glee 31 éves sztárja, Cory Monteith
A Glee című sorozat egyik főszereplőjét, Cory Monteith-t holtan találták hotelszobájában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magyarországon is bemutatott, Glee című sorozat egyik főszereplőjét, a Finn Hudsont alakító Cory Monteith-t szombat éjszaka holtan találták a vancouveri Fairmount Pacific Rim Hotelben, ahol korábban szobát vett ki.

A színészre a hotel személyzete talált rá, mikor ellenőrizni akarták a szobát, a rendőrséget azonban a hírforrások szerint már a mentősök hívták ki, miután nem tudtak rajta segíteni.

A halál oka még nem tisztázott

A rendőrség sajtótájékoztatót tartott, melynek keretében megerősítették a halálhírt, annak okát azonban még nem tudják, annyi azonban biztos, hogy a színész kiérkezésük előtt néhány órával hunyt el. Azt is elmondták, hogy halála éjszakáján a biztonsági kamerák felvételei szerint is egyedül érkezett vissza a hotelbe, és később sem ment utána senki.

A sorozat indulásától kulcsszerepe volt

Corey Monteith 1982-ben született a kanadai Calgaryban, színészi karrierje pedig Vancouverben indult be.

Több sikeres sorozatban is kapott mellékszerepeket - ilyen volt többek között a Smallville, a Csillagkapu, a Supernatural és a Flash Gordon -, az igazi áttörést azonban a Glee hozta meg számára 2009-ben, ahol az első évadtól kezdve kulcsszerepet alakított.

A Glee hozta meg számára a szerelmet is, egészen haláláig boldog párkapcsolatban élt Lea Michele-lel, akivel a sorozatban is egy párt alkottak.

Corey élete azonban problémáktól sem volt mentes, saját bevallása szerint már gyerekkorában is küzdött alkohol-, illetve kábítószer-problémákkal, de többször is részt vett terápiákon, legutóbb 2013 áprilisában. Corey-t szerelme és szülei, Joe Monteith és Ann McGregor mellett testvére, Shaun, barátai, a sorozat munkatársai és számtalan rajongója gyászolja.

Ezt is szeretjük