Ő Ryan Gosling gyönyörű felesége - Két kislányt is szült a színésznek
2011-ben vette feleségül Eva Mendes színésznőt.

ryan-gosling-felesege-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ryan Goslingért hosszú évek óta odavannak a nők. A Szerelmünk lapjai sztárjának olyan hírességek is felkerültek a hódítási listájára, mint Sandra Bullock, Rachel McAdams vagy Blake Lively, azonban már ő is megtalálta a nagy őt Eva Mendes személyében.

Csinos színésznőt vett feleségül

Eva Mendes-szel a Túl a fenyvesen forgatásán ismerkedett meg 2011-ben. Még abban az évben el is jegyezte, sőt, pár hónappal később össze is házasodtak. Azóta már két kislányuk született: a négyéves Esmeralda és a kétesztendős Amada. A randiguru színésznője eredetileg nem tervezett gyereket, de azt nyilatkozta, hogy, miután beleszeretett Goslingba, minden megváltozott.

- Hogy mi történt velem? Hát Ryan Gosling történt velem. Soha nem gondoltam gyerekekre azelőtt. Aztán beleszerettem, és rájöttem, hogy szeretnék kisbabákat. De nem akármilyen kisbabákat, az ő kisbabáit. Ez az egész neki szólt - árulta el a Women's Health magazinnak.

A színésznő a kislányok születése után szüneteltetni kezdte a karrierjét, ugyanis úgy vélte, hogy a gyermekei fontosabbak, mint a hírnév. 2014 óta nem állt kamerák elé, inkább Ryan Gosling karrierjét támogatta, aki nagyon hálás a feleségének a sok lemondásért - a Golden Globe-gálán tartott beszédében is őt magasztalta, miután elnyerte a Kaliforniai álomért a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat.

- Egy ember van, akinek különösen szeretnék köszönetet mondani, a szívem hölgyének, Eva Mendes-nek. Amíg én énekelgettem, táncoltam, zongoráztam, és jól szórakoztam a forgatáson, addig ez a nő nevelte a kislányomat, miközben várandós volt a második gyermekünkkel, ráadásul mindent megtett, hogy imádott bátyja legyőzze a rákot. Ha nem vállalta volna magára ezt az emberfeletti terhet, akkor ma biztosan nem állhatnék itt. Szerelmem, köszönöm neked. Kislányaim, Amada és Esmeralda, nagyon szeretlek titeket - mondta a könnyfakasztó beszédében.

Tündéri a pár nagyobbik lánya

Ryan Gosling és Eva Mendes óvják a reflektorfénytől a gyerekeket, így csak nagyon ritkán sikerül lencsevégre kapni őket. Nézd meg, milyen édes a nagyobbik lányuk, Esmeralda!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük