Bevállalta! Megszabadult ruháitól a Harry Potter sztárja
Rupert Grint ugyan szégyenlősködött új filmje forgatásán, de mégiscsak bevállalta a pikáns jelenetet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a Harry Potter sztárjai közül a pasik a bevállalósabbak. A címszereplőt alakító Daniel Radcliffe már több alkalommal is megszabadult a gátlásaival együtt minden egyes ruhájától is az Equus darabban.

Most pedig Weasley megformálója, Rupert Grint vetkőzött szinte meztelenre egy film kedvéért. A Wild Target című vígjátékban egy kétbalkezes gyakornokot alakít, aki véletlenül belecsöppen egy képhamisítási ügybe, majd egy csinos tolvajjal és egy visszavonulni szándékozó bérgyilkossal menekülni kényszerül az igazi rosszfiúk elől.

Kettesben egy kollégával

Egyebek közt egy hotelszobában rejtőznek el - és ahogy az már lenni szokott, a filmesek bedobták a jól megszokott fürdőszobás jelenetet, amúgy vígjátékosan.

Nem a szexi Emily Bluntot vetkőztették ugyanis le, hanem szereplőtársát, Rupert Grintet.

Mint a 21 éves színész elmondta, meglehetősen kényelmetlenül érezte magát, hogy a bérgyilkost alakító Bill Nighy társaságában kellett egy szál alsógatyára vetkőznie.

Tejben áztatta magát

Mindenesetre Golden Globe-díjas kollégája nem nagyon zavartatta magát, de Rupert szerint azért ő is el tudott volna képzelni kellemesebb helyzetet.

- Hát igen, eléggé kínos volt a fürdőszobás jelenet, ráadásul a kádban nem is víz volt, hanem tej, azért, hogy ne lehessen semmit látni.

Szóval tulajdonképpen tejben-vajban fürdettek. Szerencsére más nem nagyon volt rajtunk kívül a helyszínen, csak én és Bill.

De azért mindkettőnk számára zavaró volt egy kicsit a helyzet - mesélte a sztár a BANG Showbiznek.

Ezt is szeretjük