Állt a bál Demi Moore és lánya között - Ashton Kutcher miatt vesztek össze

Rumer Willist nagyon zavarta, amikor édesanyja egy nála jóval fiatalabb színészbe szeretett bele.

Rumer Willis, Demi Moore és Ashton Kutcher
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demi Moore és Bruce Willis házasságából három lány született: Rumer 1988-ban, Scout 1991-ben, Tallulah pedig 1994-ben jött a világra. 13 év után sajnos a sztárpár elvált, de pár évvel később újra rátalált a szerelem a szép színésznőre. Miután 2003-ban beleszeretett a nála 16 évvel fiatalabb Ashton Kutcherbe, ez nem tetszett mindenkinek. Nemcsak a rajongók, hanem a családtagok közül is többen kétkedtek a szerelmükben.

Rumer Willis kiakadt Demi Moore-ra

Jada Pinkett Smith talkshow-jában, a Red Table Talkban Rumer Willis, húga Tallulah és Demi Moore volt a vendég. A beszélgetés alatt szó esett a magánéletükről, és arról az időszakról, amikor a legendás színésznő még Ashton Kutcher felesége volt. Mint kiderült, Rumert nagyon zavarta, hogy édesanyja egy fiatalabb férfi mellett kötött ki.

Abban az időben főleg Ashtonra voltam dühös, mert úgy éreztem, mintha elvettek volna tőlem valamit, ami egykor az enyém volt.

Az új szerelem több konfliktust is generált Demi Moore és lánya között, de volt még egy dolog, ami miatt Rumer gyakran tajtékzott dühében. Mint korábban kiderült, a novemberben 57. születésnapját ünneplő sztár 2003-ban állapotos lett a színésztől, kislányt hordott a szíve alatt, de a hatodik hónapban elvesztette a kicsit. Nagyon szerették volna, hogy összejöjjön a babaprojekt.

- Amikor szerettél volna egy másik babát, de végül ez nem sikerült, akkor annyira nagy volt ezen a dolgon a koncentráció, hogy úgy éreztem, mi nem vagyunk elegendőek. A vetélésed után azért is költöztem el otthonról, mert nem értettem, miért szeretnél annyira kétségbeesetten még egy gyereket. Egyszerűen nem tudtam ezt felfogni - mondta édesanyja szemébe a kerekasztalos beszélgetésen.

Rummer csak akkor érezte, hogy túl messzire ment a viselkedésével, amikor meglátta édesanyjáról azt a fotót, amin jó nagy volt már a babapocakja, persze akkor már tudta, hogy a kistestvére sosem jön a világra.

- Úristen, annyira érzéketlen voltam veled. Egyszer nem mentem oda hozzád, hogy azt mondjam: bocsánat, jól vagy? - vallotta be Demi Moore-nak.

Erre a színésznő és Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith megnyugtatták Rummert, hogy annak ellenére, hogy érzéketlen volt, teljesen érthető, miért érzett akkoriban dühöt.

- Ez nem azt jelenti, hogy te nem szereted az édesanyádat, és nem is azt, hogy ne lennél vele megbocsátó - nyugtatta meg a műsor háziasszonya.

Bruce Willis ilyen luxusban él

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű otthona van Bruce Willisnek.

Bruce Willis otthonától leesik az állad - Elképesztő luxusban él a színész

Nézegess képeket!

Elolvasom

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük