Fotók! 150 kilót fogyott a népszerű tévésztár
Az amerikai hölgy több mint 300 kiló volt, de kemény munka árán már sikerült megszabadulnia testsúlya felétől.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miközben hollywoodi celebek tucatjai híznak el durván a falánkságnak és az egészségtelen életmódnak köszönhetően, addig Ruby Gettinger emberfeletti erővel küzd azért, hogy megszabaduljon iszonyatos túlsúlyától.


A negyvenes éveit taposó georgiai hölgy teljesítménye lenyűgöző: az eddigi legnagyobb súlya több mint 300 kiló volt, ám mostanra sikerült 148 kilóra lefogynia!

Gettingerből időközben igazi sztár lett a tengerentúlon Ruby című valóságshow-ja révén, amely fogyásának minden részletét dokumentálja.

A műsort tavaly kezdte vetíteni a Style Network. Igazgatója bizonyára elégedett, ugyanis ez számít a csatorna legnézettebb műsorának.

Segíteni akart a túlsúlyos embereken

Gettinger 1995-ben volt a legkövérebb, az elmúlt évek során pedig 150 és 250 kiló között ingadozott a testsúlya.

A szereplést saját bevallása szerint azért vállalta, hogy akaraterejével és kitartásával másokat is inspiráljon, bizonyítva, hogy semmi sem lehetetlen.

2008 novemberében az In Touch magazinnak adott interjújában pedig azt nyilatkozta, mindig is az volt álma, hogy a hasonló gondokkal küszködő embereken segíthessen.

A valóságshow-sztár testsúlya még sosem volt még ilyen alacsony önmagához képest, ám tervei szerint nem áll meg ezen a ponton: addig folytatja küzdelmét, amíg nem sikerül hetven kiló alá mennie.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Februárban Oprah Winfrey-nek is felkavaró interjút adott, a közelmúltban pedig a könyvesboltok polcaira került önéletrajzi regénye Ruby naplója: ahogy elhíztam és lefogytam címmel.

Ezt is szeretjük