Kate Middleton csak a 26. a listán! Íme, ez a színésznő lett 2011 legszexisebbje
Rosie Huntington-Whiteley lett az első a Maxim listáján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Maxim idén is összeállította a 100 legdögösebb nő listáját, amelynek első helyén ezúttal nem más végzett, mint Rosie Huntington-Whiteley.

A 24 éves angol modell-színésznő kétségkívül nagyon dögös és kívánatos, az persze már más kérdés, hogy van-e olyan kívánatos, mint Jessica Alba, Olivia Wilde vagy Marisa Miller, akik az elmúlt években szintén a dobogó legfelső fokára állhattak.

Kate Middleton csak 26. lett

Az idei lista is tartogatott néhány meglepetést, hiszen a második Olivia Munn, a harmadik helyezett pedig a tavalyi győztes, Katy Perry lett, míg Kate Middletonnak csak a 26. hely jutott.

Az első tízben megtalálhatjuk még Natalie Portmant, Jennifer Lawrence-t, Mila Kunist és Bar Refaelit, Cameron Diaz jelenléte az élbolyban azonban már sokkal inkább vitatható.

Persze Rosie Huntington-Whiteley győzelme bizonyos szempontból teljesen érthető, hiszen a gyönyörű szupermodell vette át Megan Fox helyét a Transformers 3-ban, a Dark of the Moon című részben.

Jason Statham barátnője az élre tör

Az ilyen döntések mögött azért gyakran tetten érhető a showbiznisz világa, nem volna tehát meglepő, ha így akarnák felhívni a közvélemény figyelmét a filmes szakmában még kevéssé ismert bombázóra.

Ami Rosie Huntington-Whiteley karrierjét illeti, tényleg nem panaszkodhat: 2006-ban lett a Victoria's Secret angyala, 2010-ben pedig már Terry Richardson fotózta a Pirelli-naptárnak.

A magánéletéről annyit lehet tudni, hogy 2007 augusztusa és 2009 októbere között Ronnie Wood legkisebb fiával, Tyrone Wooddal járt, majd Olivier Martinezzel randizott, jelenleg pedig - 2010 áprilisa óta - az izomember, Jason Stathammel él.

Ezt is szeretjük