Ötgyerekes családapát csábított el a dögös sztár
A Bűbájos boszorkák vörös hajú bombázója, Rose McGowan boszorkányos ügyességgel hálózza be még a nős férfiakat is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 36 éves színésznő többnyire szerelmi életével kerül a címoldalra, most épp egy nős pasinak csavarta el a fejét. Az ír-francia származású bűbájos Rose McGowan ugyanis szemet vetett a 41 éves Robert Rodriguez rendezőre, akivel a 2006-os Grindhouse – Terrorbolygó című thriller forgatásán ismerkedett össze.

Rodriguez sem tudott ellenállni a  bűbájnak

Igaz, a dögös bombázó már 1997-ben is felkavarta az állóvizet, amikor összejött a sátánista színpadi szeánszairól elhíresült rockerrel, Marilyn Mansonnal.

A furcsa pár három és fél évig volt együtt, provokatív megjelenésükkel mindig jó témát szolgáltattak a bulvársajtónak. A vörös démon végül életmódbeli ellentétekre hivatkozva elhagyta a Sátán fiát, és belevetette magát a munkába.

A rendező a családját hagyta el érte

Rose szinglisége csak addig tartott, míg le nem csapott a mexikói származású, sármos rendezőre. Kapcsolatuk állítólag pusztán barátságnak indult, de amikor a 2007-es cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén kéz a kézben jelentek meg, nyilvánvalóvá vált, hogy ami köztük van, túlmutat a barátságon.

Persze, ami az egyiknek öröm, az a másiknak bánat, Rodriguez ugyanis nős ember volt, és az új románcért producer feleségét, Elizabeth Avellant és öt közös gyermeküket – négy fiát és a kislányát - hagyta el.

A Desperado rendezője 16 év házasság után mondott búcsút családjának. A 14 éves Rocket Valentino, a 12 éves Racer Maximilliano, a 10 éves Rebel Antonio, valamint a négyéves ikrek, Rogue Joaquin és Rhiannon Elisabeth édesanyjukkal maradtak.

Rodriguez persze sietett tisztázni, hogy felesége és közte régóta megromlott a viszony, és valójában már Rose megjelenése előtt is külön éltek. Igaz vagy sem, a szexi színésznő mindenesetre nagy férfifaló hírében áll, listáján olyan pasik szerepelnek, mint Matthew Lillard, Ryan Phillippe vagy Ethan Erickson.

McGowan és Rodriguez kapcsolata egyelőre tartósnak tűnik, bár a szerelmesek már két éve csak jegyben járnak. Üzletileg sem utolsó fogás a rendező, ugyanis újraforgatja az 1985-ös Vörös Szonja fantasy-t, a testre szabott főszerepet pedig  - mily meglepő - új múzsájára, Rose-ra osztotta.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ő maga a produceri székbe ült, és a rendezést barátjára, Douglas Aarniokoskira bízta. A képregényből adoptált, vértől csöpögő akciófilm 2010-re kerül a mozikba.

Ezt is szeretjük