Leleplező fotókon a legrusnyább playboycicák

A nyuszis magazinban domborító szépségek a hétköznapi életben korántsem biztos, hogy tényleg bombázók.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Shannon-ikrek

Hugh Hefner legújabb nyuszikái Holly Madisont, Bridget Marquardtot és Kendra Wilkinsont váltották a vén kéjenc ágyában. A buja testvérpárról több alkalommal jelent már meg észvesztően szexi fotósorozat a Playboy hasábjain, melyeket látva a legtöbb férfi bizonyára egyetért abban, hogy az öregúrnak igazán jó ízlése van.

Karissa és Kristina épp csak betöltötték huszadik életévüket, de máris olyan karriert futottak be, amiért valószínűleg nem egy nyuszilány irigyli őket. Meg kell hagyni, kisminkelve és photoshopolva a büntetett előéletű testvérpár valóban dögösen fest, a valóság azonban ennél sokkal prózaibb.

Csábító Lolita-tekintet és izgató félmosoly helyett az alábbi fotókon az ikrek karikás szemmel, nyúzott arccal merednek a kamerába.

Nem is csoda, hiszen a kiábrándító képek egy rendőrségi fotóalbumba készültek az akkor 19 éves botrányhősnőkről, akiket a floridai St. Petersburgban tartóztattak le súlyos testi sértésért.

Vöröslő pattanásaikkal a Playboy-cézár új barátnői inkább tűnnek slampos tinilányoknak, mint ellenállhatatlan szexbombáknak.

Kaytee Bees

Kaytee az ohiói Youngstownból érkezett, és meg sem állt addig, míg a Playboy weboldalának sztárjává nem vált. Az észbontóan szexi alakkal megáldott bombázót áprilisban a hónap cyberlányává választották, és népszerűsége azóta is folyamatosan nő.

Mindez persze nem meglepő, hiszen a barna szépség teste valóban káprázatos, gyönyörű, nagy mellei pedig akkor is lenyűgözőek, ha történetesen szilikonból vannak.

A bikavadító látvány egészen addig tökéletes, míg Kaytee arcára nem téved a csodacickók bámulásába belefáradt tekintet.


A dögös modell arca furán álló szemöldökeivel, hegyes orrával és szemeivel vonzónak nem igazán nevezhető, a széles, cápaszerű vigyorról nem is beszélve. Még szerencse, hogy a legtöbb fotón a kebelcsoda dús fürtjei legalább elálló füleit eltakarják.

Priscilla Taylor

A napfényes Miamiból származó Priscilla zsenge 12 éves korában kezdte a modellkedést. Akkoriban valószínűleg jobban nézett ki, mint most, hiszen a jelenlegi arcberendezésével nem sok babér termett volna neki a szakmában. A 38 éves, modellből lett színésznő eredetileg sem az a karcsú virágszál, a szilikonnal telepumpált mellek pedig csak még ducibbnak mutatják - de az igazi baj nem itt van.


Megfelelő beállítással és pár számítógépes trükkel az 1996-os Miss Március teste még ma is bikavadító, de agyonplasztikázott arcán már semmi fortély nem segít. Priscilla valamiért azt gondolta, hogy jó ötlet feltöltetnie ajkait. A puffadt arc és duzzadt száj kombinációnak köszönhetően a szőkeség ábrázata elég kiábrándítóan fest. Mélyen ülő szemei pedig szépnek nem éppen nevezhetők a rajzolt szemöldökök alatt.

Tila Tequila

A vietnámi származású hölgyemény bizonyára igazi egzotikus szépségnek tartja magát az egyenszőke playboymacák tengerében, és lehet is némi igaza. Az egzotikumban mindenképp, ha a szépségben nem is. Bár a 27 éves bombázó feszes teste és szilikonnal feltuningolt cickói bizonyára sokakat meghódítanak, az arca neki is csak akkor szép, ha van rajta elegendő vakolat.


A biszexuális beállítottságát lépten-nyomon reklámozó botrányhősnő kisminkelve igazán bájos kis ázsiai vadmacska, a valóság azonban több mint kiábrándító. Tila arca a hétköznapi életben ugyanis már korántsem olyan vonzó, mint a magazinok agyonretusált fotóin. Hatalmas a különbség a két képen, elég csak például az arcbőrét összehasonlítani, de a mosoly is meglehetősen előnytelenül áll neki.

Shauna Sand

Lorenzo Lamas egykori hitvesének csillaga erősen leáldozóban van, látszik, hogy több mint egy évtized telt el azóta, hogy meghódította a Playboy olvasótáborát. Az 1996-os Miss Május igencsak sokoldalú tehetségnek indult. Balett-táncosként kezdte, egyetemi diplomát szerzett, modellkedett, filmezett, ám most, 38 évesen mégsem több, mint egy önmagát lépten-nyomon nevetségessé tevő, szétszabdalt, agyonkozmetikázott celebmaca.


Shaunáról még csak sejteni sem lehet, hogy néz ki valójában, hiszen állandóan több centis vakolat takarja az arcát. Az viszont már régen rossz, ha valaki kisminkelve is kevéssé vonzó. Pályatársnőihez hasonlóan a szőke szilikonbaba is megműttetett magán mindent, amit lehet.

Mellei eltorzultak a féktelen plasztikáztatástól, de nevetségesen tömpére szabott orra és feltöltött szája is elég kellemetlen látványt nyújt. A legolcsóbb örömlányokat idéző smink pedig már csak hab a tortán.

Ezt is szeretjük