Az álomgyár legrondább fogsorai
Sárgák, csálék, vagy éppen nincsenek is. Íme, 4 híresség, aki jobban tenné, ha ilyen fogakkal inkább sosem mosolyogna.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Buscemi

Az ötven éves színész különc alakja Hollywoodnak, akit egyaránt láthattunk már kasszasikerekben és kis költségvetésű, független művészfilmekben. Buscemi sosem volt valami jóképű pasi, mosolya pedig egyenesen rémisztő, amit borzalmas fogsorának köszönhet.


Össze-vissza álló fogai már-már védjegyének számítanak, és talán az sem véletlen, hogy meglehetősen egyéni fizimiskájához leginkább a neurotikus és paranoid szerepek illenek.

Steve Buscemi gyerekkorában biztosan nem hordott fogszabályzót, befutott sztárként pedig nagy valószínűséggel lett volna lehetősége és pénze arra, hogy egy ügyes fogásszal rendbe hozassa mosolyát. Ha akarta volna.

Őt azonban a jelek szerint ez nem nagyon izgatta, és a mai napig büszkén villogtatja kapafogait. Ezért haragudni nem tudunk rá, hiszen az álomgyár egyik legjobb színésze, akire sajnos a mai napig elsősorban mellékszerepeket bíznak – de azokban legalább tényleg brillírozik.

Amy Winehouse

A 25 éves angol énekesnő tökéletes példája az önpusztító művésznek, aki mindkét végén égeti a gyertyát. Hiába a csodálatos hang, Winehouse képtelen visszafogni magát, és már jó ideje élvezi a drogok és az alkohol kártékony és kábító hatását.

Ám előbb-utóbb mindennek meg kell fizetni az árát, a crack és kokain szippantása pedig különösen ártalmas az egészségre. Wino fogai pontosan a mértéktelen drogfogyasztás miatt kezdtek el kihullani, jelen pillanatban két foga már hiányzik is neki.


Az aranytorkú énekesnő sosem volt valami bombázó szépség, amin bizony foghíjas mosolya sem sokat segít. Ráadásul egyre aggasztóbb hírek érkeznek egészségi állapotáról, ha tehát ilyen rohamtempóban folytatja a züllést, néhány év múlva már csak protézissel tud majd megvacsorázni.

Helena Bonham Carter

Az Oscar-díjas színésznőt fenti kollégáival szemben rendezett fogsorral áldotta meg a sors, ő azonban a tisztántartásukban nem igazán jeleskedik. Carterről a Sweeney Todd: a Fleet Street démoni borbélya című horrormusical tavalyi, londoni díszbemutatóján készült ez a gusztustalan fotó, ami könnyedén bárkinek elveheti az étvágyát. A 42 éves sztár hiába viselte Vivienne Westwood lenyűgöző vörös estélyi ruháját, szörnyű mosolya minden mást elhalványított.


Fogai olyan sárgák, mintha napok óta nem láttak volna fogkrémet, ami bizony egyáltalán nem illik a csinos színésznőhöz. Ennél is rosszabb azonban bozontos arcszőrzete, ami még kiábrándítóbbá teszi az amúgy is gusztustalan összhatást. Helena Bonham Carter biztosan nem koszos fogaival vette le a lábáról párját, Tim Burtont, akinek immáron hét éve apadhatatlan múzsája.

Madonna

Az ötven éves popdíva élete talán egyik legnehezebb évén lesz túl hamarosan. Mintegy tíz évvel a megismerkedésük után ugyanis jövő januárban válik hivatalossá válása Guy Ritchie-től. A magánéleti problémák jó néhány hónapra szinte teljesen felőrölték Madonna tartalékenergiáit, nem véletlen, hogy az elmúlt hónapokban több szomorú fotó is készült az elgyötört énekesnőről. Ám hiába az elképesztő sikerek, Madonna is csak ember, és bizony az ő metszőfogai is kifelé állnak.


A látvány nem éppen szexi, az interneten pedig már különféle fórumokon a rajongók is vitatkoznak arról, hogy vajon miért nem tett valamit a szépséghiba javítása érdekében. A jelek szerint azonban Madonnának vannak nagyobb gondjai is, hiszen életkora miatt egyre hevesebb küzdelmet kell folytatnia az öregedés kellemetlen tünetei ellen.

A popdíva pedig mindent elkövet, hogy fiatalos és csinos maradjon, elképzelhető tehát az is, hogy előbb-utóbb egy menő fogászt is felkeres majd két plasztikáztatás között.

Ezt is szeretjük