Nincs bocsánat! Mégiscsak válik a megcsalt sztárfeleség
Ronan Keating májusban vallotta be, hogy megcsalta nejét. Azóta hiába esedezett a bocsánatáért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sztárok, kiknek kapcsolatát az ember szétrombolhatatlannak hiszi - aztán meg annál nagyobb a megdöbbenés, hogy bizony ők is csak emberek, akik untatnak, akik csalódnak, esetenként megcsalnak.

Mint ahogy történt ez a Boyzone egykori tagja, Ronan Keating esetében is. Az ír zenész-énekes és párja, Yvonne szerelme lányregények lapjaira kívánkozik, annyira üde és nem mindennapi.

Régi ismeretség

A későbbi sztárpár tagjai még tinédzserkorukból ismerték egymást, de el kellett telnie egy kis időnek, míg újra egymásra találtak.

Főleg, mivel Ronan a Boyzone fénykorában igencsak kicsapongó életet élt, és egy ideig egészen más dolgok jártak a fejében, csak nem a családalapítás.

Ám a kilencvenes évek végén ismét találkoztak - aztán a nagy összeborulást végül az esküvő követte 1998-ban. A gyerkőcök sem maradtak el, házasságukból két fiú és egy kislány született az évek során.

Irigyelték őket

Kapcsolatukat sokan irigykedve figyelték, hiszen mindig kiegyensúlyozottnak tűntek.

Egészen addig a bizonyos májusi napig, amikor is Ronan Keating előállt a farbával, és bevallotta: megcsalta nejét - ráadásul nem is egy alkalommal - az egyik háttértáncosával.

Bár akkor, azon melegében ki is adtak egy nyilatkozatot, hogy eztán külön utakon folytatják, a közvélemény egyszerűen nem bírt belenyugodni kedvenceik szakításába.

Így aztán folyamatosan arról érkeztek a hírek, hogy Yvonne még nem döntötte el a sorsukat, sőt, nem zárkózik el egy esetleges béküléstől sem. Most azonban úgy tűnik, pusztán képzelgés volt az újrakezdési szándék. Az egykori álompár a napokban egy újabb nyilatkozatot adott ki, melyben lényegében a korábbiakat erősítették meg.

2010. május 20-án Ronan és Yvonne Keating a következőt hozták nyilvánosságra: "Ronan és Yvonne Keating a mai napon bejelentik, hogy szétválnak útjaik. A felek továbbra is barátok maradnak, és közös gyermekeik dolgában együtt döntenek. A család mindenki megértését kéri ebben a nehéz helyzetben." A fentiekben vázolt tényállás azóta sem változott, a pár csupán a gyermekek miatt működik együtt.

Ronan Keating egyébként az utóbbi néhány hónapban távol a családjától, Ausztráliában tartózkodott, mivel az ottani X-Faktor zsűritagjaként ténykedett.

Ezt is szeretjük