Nem fogod elhinni, kivel randizik David Beckham 16 éves fia - Victoria így reagált, mikor megtudta
Romeo Beckham egy népszerű színésznővel jött össze.

romeo-beckham-millie-bobby-brown-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham jóképű fiára, Romeóra rátalált a szerelem, méghozzá nem is akárki oldalán. A sztárcsemetéről kiderült, hogy hetek óta titokban találkozgat a Stranger Things sorozat színésznőjével, az Elevent alakító Millie Bobby Brownnal.

Így jöttek össze

A páros 2016-ban találkozott először az UNICEF fennállásának 70. évfordulójára rendezett gálavacsorán, és állítólag azonnal érezték, hogy nagy az összhang közöttük, azonban a randizással 3 évet vártak. A The Sun magazin szerint még csak most kezdődött el a bimbózó románcuk.

- Még kezdeti stádiumban jár a kapcsolatuk, de nagyon édes pár. Ráadásul Victoria Beckham is támogatja a románcot, nagyon örül a fia választásának, ugyanis nagy rajongója Millie-nek és a sorozatának is - nyilatkozta egy állítólagos ismerős a magazinnak.

Millie Bobby Brownnak régóta tetszik a futballsztár fia, és ennek hangot is adott egy korábbi interjújában.

- Nincs különleges kívánságom arra nézve, hogy mi történjen Elevennel az új évadban, bár ha mindenképp vágyálmot kéne említenem, akkor remélem, valami történik közte és Romeo Beckham között - nyilatkozta sejtelmesen.

Romeo Beckham hivatalosan még nem randizott egyetlen lánnyal sem, bár valószínűbb, hogy csak nem verték nagy dobra a kapcsolatukat, Millie viszont nyáron szállt ki egy hosszú kapcsolatból: 10 hónapon át randevúzott Jacob Sartorius énekessel. Botrány nélkül mentek szét, egyszerűen kölcsönösen kiszerettek egymásból, és szakítás után is barátok maradtak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük