Íme Roger Moore sármos fiai: Geoffrey 57, Christian 50 éves

Roger Moore fiait csak ritkán láthatjuk.

GettyImages-607391482 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elárverezik Sir Roger Moore személyes gyűjteményét október 4-én a Bonhams londoni aukciósházban.

Hétfőn bemutatták a teljes kollekciót, ezen az eseményen pedig részt vettek a 2017-ben elhunyt fiai is, Geoffrey és Christian.

Roger Moore fiai

Az alábbi fotón az 57 éves Geoffrey és az 50 éves öccse látható, köztük Barbara Broccoli, a James Bond-filmek producere.

A fiúkat Moore harmadik felesége, Luisa Mattioli hozta a világra, van még egy nővérük is, az idén 60. szülinapját ünneplő Deborah.

Moore személyes tárgyait annak alkalmából árverezik el, mivel idén van az ötvenedik évfordulója annak, hogy felöltötte James Bond szerepét. A lelkes rajongók megszerezhetik a filmekben viselt öltönyeit vagy éppen az óráját, de még aukcióra bocsátanak több filmes kelléket és kiegészítőt, például mandzsettagombokat, napszemüveget, táskát, írógépet, fényképezőgépet.

GettyImages-1701455665
Fotó: Victoria Jones - PA Images / Getty Images Hungary

Az 1973-as Élni és élni hagyni volt az első mozifilmje, amelyben a 007-es ügynököt játszotta. Összesen hét alkalommal alakította a szerepet, az 1985-ös Halálvágta volt az utolsó Bond-mozija. 

Ő volt Roger Moore felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Roger Moore és Kristina Tholstrup közös képeit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük