Roger Moore ilyen volt valójában - Megszólalt az egykori Bond-lány
A Bond-lányok mesélnek kedvenc ügynökükről.

roger-moore-bond-lanyok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt hét csütörtökön a világ újabb fantasztikus színésszel lett szegényebb, mikor a James Bond-filmek 007-es ügynökét alakító Roger Moore hosszú betegség után örökre lehunyta a szemét.

Így emlékeztek meg róla az egykori Bond-lányok

Britt Eckland, Az aranypisztolyos férfi című film Bond-lánya

- Számos oka van annak, hogy imádtam Rogert. Vicces volt, magas és jóképű, kedves - öröm volt vele a forgatás. Még az életemet is megmentette, amikor a robbantásos jelenetnél nem tudtam magas talpú cipőben és bikiniben olyan gyorsan futni, ahogy azt korábban elpróbáltuk.

roger-moore-bond-lanyok-1

Ő fogta meg a kezemet, és rántott magával, nehogy tényleg megsebesüljek. Nagyon ciki volt, a bikinim is megperzselődött. Más tuti ezzel cukkolt volna, de ő igazi úriember volt. Soha többet nem hozta fel az esetet.

Ő nemcsak a világ szemében volt Bond - ő volt az én James Bondom is.

Jane Seymour, az Élni és halni hagyni Bond-lánya

- Roger volt a legviccesebb férfi, akivel volt szerencsém együtt dolgozni. A szerelmi jelenet előtt együtt ebédeltünk, és azzal lepett meg, hogy hagymás májat rendelt, hogy minél borzasztóbb legyen a közös csókolózás.

roger-moore-bond-lanyok-2

Annyira nevettem, hogy még a forgatást is alig bírtuk megkezdeni. Persze remekül csókolt, szóval nem panaszkodhatok.

Maud Adams, a Polipka című film szépsége

-  Ha szerelmi jelenetet forgatott, mindig próbálta elviccelni a dolgot. A Polipkában volt egy rész, amikor Rogernek fel kellett kapnia, és körbeforgatnia. Ő közben megcsiklandozott, a lábam pedig a rángásban elég érzékeny területen találta el.

roger-moore-bond-lanyok-3

Nagyon aggódtam, hogy reagál majd, de nevetve viselte a szenvedését. Roger hihetetlenül melegszívű férfi volt. Egy igazi Bond.

Ezt is szeretjük